DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD Ports and Packages

FreeBSD Ports and Packages Installation and upgrading of ports and packages on FreeBSD.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 26th August 2008
jb_daefo jb_daefo is offline
Package Pilot
 
Join Date: May 2008
Posts: 196
Thanked 5 Times in 5 Posts
Angry problem(s) after opera upgrade

the latest opera has caused 1 >> 2 problems here
(had to post from Firefox...) details below
..................
problem 1 )) the prior version shows the link hovering
when the mouse is over a link, showing what the site
would be when the link is clicked. GONE. slows browsing
down considerably. An extensive google search failed
to resolve ( due to my lack of expertise on what that
propery of html is called (maybe) )
................
problem 2) I attempted to fix that with various preferences without
success. Suddenly, all the BLUE is gone in daemonforums
and links do not work (like , I could no click on "forum tools"
; it had no effect; so I had to log on with Firefox.
... do not know if that would be fixed with a reinstall or not or
what caused it. ANYONE KNOW?
.....................
this is the first site I've used after attempting to fix the first
problem above so I do not yet know how many sites are affected
by the latter problem.
__________________
using /LOOKAT/ with /var/db/pkg files and portmaster/aliases/pipes/find/grep to meteorically speedup port upgrades/installs...
Reply With Quote
  #2   (View Single Post)  
Old 26th August 2008
jb_daefo jb_daefo is offline
Package Pilot
 
Join Date: May 2008
Posts: 196
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

okay, the BLUE GONE is fixed by
User Mode >> Author Mode. (problem 2)
.................
the Link problem is still there... (problem 1)

................
posting again from Opera. .
in at least one forum, it is drasticaly
BETTER in readability. (a forum
not affected by the first problem
in any way)
__________________
using /LOOKAT/ with /var/db/pkg files and portmaster/aliases/pipes/find/grep to meteorically speedup port upgrades/installs...

Last edited by jb_daefo; 26th August 2008 at 12:09 PM. Reason: half fixed
Reply With Quote
  #3   (View Single Post)  
Old 26th August 2008
18Googol2's Avatar
18Googol2 18Googol2 is offline
Real Name: whoami
Spam Deminer
 
Join Date: Apr 2008
Location: pwd
Posts: 283
Thanked 20 Times in 18 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jb_daefo View Post
the latest opera has caused 1 >> 2 problems here
(had to post from Firefox...) details below
..................
problem 1 )) the prior version shows the link hovering
when the mouse is over a link, showing what the site
would be when the link is clicked. GONE. slows browsing
down considerably. An extensive google search failed
to resolve ( due to my lack of expertise on what that
propery of html is called (maybe) )
- Open Appearance windows, by default the hotkey is Shift F12

- Button tab

- Status

- Drag and drop Status field to anywhere of the status bar
Reply With Quote
  #4   (View Single Post)  
Old 26th August 2008
jb_daefo jb_daefo is offline
Package Pilot
 
Join Date: May 2008
Posts: 196
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Thanks. Your suggestion I did not try because:
upon reboot/reload of Opera, the "target link"
shows not hovering, but just as well, in the
toolbar at the bottom of the page ( the one
that shows the current zoom level of the page).
(whatever it is called).
So all problems seem FIXED for now afaik.
.....................
WHATEVER that toolbar-at-the-bottom is called,
the hovering summary of posts (before clicking the link)
is one-long-line-upon-it, in addition to the
floating box at the post itself (in one forum at least)
making it A WHOOOOOOLE LOT easier to read
and comprehend...
................

Last edited by jb_daefo; 28th August 2008 at 11:57 AM. Reason: opera improved >>> !!
Reply With Quote
  #5   (View Single Post)  
Old 28th August 2008
jb_daefo jb_daefo is offline
Package Pilot
 
Join Date: May 2008
Posts: 196
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

thread bumped because of post above (improved
forum reading speed).
BTW I install opera STATIC libraries. works a
treat and no 4-hour builds necc...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Big5 Character Set in Apache problem after upgrade to 6.4 paul-lkw FreeBSD Installation and Upgrading 0 23rd February 2009 09:20 AM
Problem during kernel-build for a 6.x-to-7 upgrade clevershark FreeBSD Installation and Upgrading 2 1st February 2009 10:45 PM
Opera 9.60 lumiwa FreeBSD Ports and Packages 5 31st October 2008 02:45 PM
Opera Font and Dialog Color Problem roddierod FreeBSD General 4 26th September 2008 02:39 PM
Opera on FreeBSD harisman FreeBSD Ports and Packages 6 19th June 2008 09:20 AM


All times are GMT. The time now is 03:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick