DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD Ports and Packages

FreeBSD Ports and Packages Installation and upgrading of ports and packages on FreeBSD.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 12th September 2008
lumiwa lumiwa is offline
Package Pilot
 
Join Date: May 2008
Posts: 145
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default Miro

Hi!

Again me....

Miro stoped working yesterday. I deinstalled Miro and Firefox and compailed both again and it is the same problem:

miro %F
INFO Starting up Miro
INFO OS: FreeBSD
INFO Version: 1.2.6
INFO Revision: https://svn.participatoryculture.org.../tags/Miro-1.2.
6/tv/resources - 7691
INFO Builder: Mitja
INFO Build Time: 1221258416.39
INFO Starting event loop thread
INFO Restoring database...
INFO Connecting to /home/ajtim/.miro/sqlitedb
INFO Spawning global feed dtv:manualFeed
INFO Spawning global feed dtv:singleFeed
INFO Spawning global feed dtv:search
INFO Spawning global feed dtv:searchDownloads
INFO wbg: setting autodownload stuff initially to new
INFO Spawning global feed dtv:directoryfeed
INFO wbg: setting autodownload stuff initially to new
INFO Creating channel tab order
INFO Creating playlist tab order
INFO Spawning Miro Guide...
INFO Spawning auto downloader...
TIMING Icon clear: 0.001
INFO Starting movie data updates
INFO Adding default feeds
INFO *** Launching Downloader Daemon ****
INFO Displaying main frame...
WARNING Menu item action "RenameVideo" not implemented
INFO Creating video display...
WARNING Menu item action "FastForward" not implemented
WARNING Menu item action "Rewind" not implemented
WARNING Menu item action "UpVolume" not implemented
WARNING Menu item action "DownVolume" not implemented
INFO Finished startup sequence
TIMING idle (finishStartup() (using asUrgent)) too slow (0.541 secs)
WARNING: %F doesn't exist
INFO loaded renderer 'xinerenderer'
TIMING gtkAsyncMethod: <function initRenderers at 0x2ad107d4> took too long: 3
.233
WARNING Error setting up drag and drop dummy element
INFO got file:///tmp/tmpF0BReK.html
TIMING gtkSyncMethod: <function getDisplay at 0x2ad2e614> took too long: 3.971
INFO First URL is https://www.miroguide.com/firsttime
TIMING idle (select initial tab) too slow (3.982 secs)
INFO Checking for updates...
INFO *** Daemon ready ***
INFO got file:///tmp/tmpcJLcur.html
INFO First URL is https://www.miroguide.com/
INFO got file:///usr/local/share/miro/resources/html/guide-navigation.html
INFO First URL is https://www.miroguide.com/
INFO got about:blank
INFO First URL is https://www.miroguide.com/
INFO unknown url type http://feeds.feedburner.com/~r/miroguide/toprated/~3/3
90882372/5013, not generating enclosure
INFO unknown url type http://feeds.feedburner.com/~r/miroguide/toprated/~3/3 47709478/5418, not generating enclosure
INFO unknown url type http://feeds.feedburner.com/~r/miroguide/toprated/~3/3 80805590/4431, not generating enclosure
TIMING idle (Thread Pool Callback (Feedparser callback - http://feeds.feedburn er.com/miroguide/toprated)) too slow (0.854 secs)
INFO unknown url type http://feeds.feedburner.com/~r/miroguide/new/~3/389467 346/7744, not generating enclosure
INFO unknown url type http://feeds.feedburner.com/~r/miroguide/new/~3/386981 116/7687, not generating enclosure
TIMING idle (Thread Pool Callback (Feedparser callback - http://www.washington post.com/wp-srv/mmedia/hd_podcast.xml)) too slow (0.730 secs)
INFO Up to date.
INFO unknown url type https://www.miroguide.com/channels/5522, not generatin g enclosure
INFO unknown url type https://www.miroguide.com/channels/2895, not generatin g enclosure
INFO unknown url type https://www.miroguide.com/channels/4455, not generatin g enclosure
TIMING timeout (Save database) too slow (0.883 secs)
TIMING idle (Thread Pool Callback (Feedparser callback - http://feeds.pbs.org/ pbs/moyers/journal-video)) too slow (0.792 secs)
TIMING timeout (Save database) too slow (0.581 secs)

Here I had enoghh(ctrl-c).

Thanks in advance.

Mitja
Reply With Quote
  #2   (View Single Post)  
Old 13th September 2008
lumiwa lumiwa is offline
Package Pilot
 
Join Date: May 2008
Posts: 145
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Something new...

If I run Miro as root, it works.

Is it possible that is something wrong (still) with permissions. I had a problem with "lockdown" script and I hope that is after deinstall lockdown and reconfigure conf which it chaged everything the same but it looks that is not.

Thanks...
Reply With Quote
  #3   (View Single Post)  
Old 14th September 2008
ninjatux's Avatar
ninjatux ninjatux is offline
Real Name: Baqir Majlisi
Spam Deminer
 
Join Date: May 2008
Location: Antarctica
Posts: 293
Thanked 15 Times in 15 Posts
Default

I've had this problem on each Linux distro I've used. I don't remember it happening on BSD, but I think it might be a persmission issue.
__________________
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity."
MacBook Pro (Darwin 9), iMac (Darwin 9), iPod Touch (Darwin 9), Dell Optiplex GX620 (FreeBSD 7.1-STABLE)
Reply With Quote
  #4   (View Single Post)  
Old 14th September 2008
lumiwa lumiwa is offline
Package Pilot
 
Join Date: May 2008
Posts: 145
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ninjatux View Post
I've had this problem on each Linux distro I've used. I don't remember it happening on BSD, but I think it might be a persmission issue.
I never had a problem. It started after installation of lockdown.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick