DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD General

FreeBSD General Other questions regarding FreeBSD which do not fit in any of the categories below.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 15th January 2009
maxrussell maxrussell is offline
Package Pilot
 
Join Date: May 2008
Location: Montrose, Angus
Posts: 181
Thanked 1 Time in 1 Post
Default mount da0s1 not recognised.

I'm trying to mount a Western Digital Passport drive. I can see it turn up in /dev as da0s1.

I try to mount it, thusly:

sudo mount -t msdosfs -o -m=644,-M=755 /dev/da0s1 /mnt/flash/

however I keep getting either:

mount_msdosfs: /dev/da0s1: : Input/output error

I am working on the premise that this is msdosfs here.
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to mount ext3 guitarscn FreeBSD General 2 26th August 2009 07:31 PM
ssh mount inquiry revzalot Solaris 1 18th March 2009 11:49 PM
mount ufs from linux kanonmat FreeBSD General 8 2nd December 2008 06:13 AM
NFS mount /usr/home? giddyupman FreeBSD General 1 1st September 2008 07:06 PM
Cannot mount (NTFS) IIMarckus OpenBSD General 4 11th August 2008 08:44 PM


All times are GMT. The time now is 08:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick