DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > NetBSD > NetBSD General

NetBSD General Other questions regarding NetBSD which do not fit in any of the categories below.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 10th April 2009
GullibleJones GullibleJones is offline
Port Guard
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 13
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Marvell 88E8038 ethernet adaptor doesn't work with NetBSD 5, even with ACPI disabled

I ran into an annoying situation with NetBSD 5 (installed via Jibbed):

My Marvell 88E8038 appears as msk0. However, running dhcpcd on it always times out, and I can't seem to get a connection at all. No unusual messages appear in dmesg... Anyone know what this is? With ACPI disabled, this card used to work...

(FWIW: with ACPI disabled, the ethernet controller doesn't appear at all. This is due to limitations in my laptop's BIOS; there's nothing I can do about it, except maybe get APM working.)
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ln -f at boot doesn't work lordyan OpenBSD General 3 19th February 2009 03:50 PM
fluxbox-generate_menu doesn't work nihonto NetBSD General 1 25th January 2009 06:46 PM
NetBSD pre-release 5 doesn`t boot welkin NetBSD Installation and Upgrading 4 6th January 2009 10:13 PM
Marvell Yukon driver cannot load with ACPI enabled GullibleJones FreeBSD General 2 15th September 2008 02:58 PM
KDE (X-Server) in FreeBSD 7.0 doesn't work correctly louie FreeBSD General 6 7th May 2008 11:53 PM


All times are GMT. The time now is 02:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick