DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD Installation and Upgrading

OpenBSD Installation and Upgrading Installing and upgrading OpenBSD.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 19th May 2009
jrs jrs is offline
New User
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Processor Utilisation zero on AMD64

Installed AMD64 on Dell Poweredge R300 with dual corp Intel Xeon E3113 processor.

Top utitlity reports system load but 0% utilisation for both cores and all processes.

Does Processor utilisation and process cpu utilisation require AMD processor?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FreeBSD 7.2 amd64 no sound erim FreeBSD General 5 3rd June 2009 07:54 AM
AMD64 Problems? anyone? bigearsbilly FreeBSD General 4 28th April 2009 01:58 AM
How to detect the frequency of individual cores in a dual core processor? mc_i2020 FreeBSD General 5 18th July 2008 01:46 AM
amd64 or x86? mosburn FreeBSD General 8 21st May 2008 09:51 PM
Revert from AMD64 to i386 chavez243 FreeBSD General 6 6th May 2008 12:24 PM


All times are GMT. The time now is 02:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick