DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD General

FreeBSD General Other questions regarding FreeBSD which do not fit in any of the categories below.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 7th July 2009
harold harold is offline
Real Name: Harold
Port Guard
 
Join Date: May 2008
Location: Wisconsin, US
Posts: 10
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default SOLVED -- mount_msdosfs /dev/da0: : Invalid argument

I am running FreeBSD 7.2 with the stock kernel.
I am logged in as root (yeah, I know...)
I plug a USB memory stick into a USB port and I type camcontrol devlist. The computer responds with:
< USB Flash Memory 5.00 > at scbus 0 target 0 lun 0 (pass0,da0)

Permissions for /mnt are 777.

I go into /etc/fstab and add the following line:
/dev/da0 /mnt msdosfs rw,noauto 0 0

I type
mount -t msdosfs /dev/da0 /mnt

And the computer responds
mount_msdosfs /dev/da0: : Invalid argument

?!?!?!?! What am I doing wrong?

Last edited by harold; 7th July 2009 at 12:47 AM. Reason: typos! Solved!
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pidgin MSN connection issues, invalid SSL Certificate chain TerryP Guides 5 8th December 2010 01:06 AM
how to mount ext3 guitarscn FreeBSD General 2 26th August 2009 07:31 PM
Mount DVD - invalid argument. maxrussell FreeBSD General 17 7th January 2009 08:46 AM
Cannot mount (NTFS) IIMarckus OpenBSD General 4 11th August 2008 08:44 PM
Invalid capture filter: "not ip host "! ccc FreeBSD General 2 19th June 2008 08:12 PM


All times are GMT. The time now is 02:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick