DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD General

OpenBSD General Other questions regarding OpenBSD which do not fit in any of the categories below.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20th August 2008
tpf tpf is offline
New User
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OpenBSD 4.1/i386

OpenBSD 4.1 (GENERIC) #2: Thu Jul 19 00:20:32 CEST 2007
xxx@xxx.norac.no:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.60GHz ("GenuineIntel" 686-class) 2.60 GHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,P GE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE, SSE2,SS,HTT,TM,SBF,CNXT-ID,xTPR
real mem = 1072742400 (1047600K)
avail mem = 971436032 (948668K)
using 4278 buffers containing 53760000 bytes (52500K) of memory
mainbus0 (root)
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 02/23/04, BIOS32 rev. 0 @ 0xffe90, SMBIOS rev. 2.3 @ 0xf0450 (65 entries)
bios0: Dell Computer Corporation Dimension 8300
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2
apm0: AC on, battery charge unknown
apm0: flags 30102 dobusy 0 doidle 1
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0x10000
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xfeae0/160 (8 entries)
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:31:0 ("Intel 82801EB/ER LPC" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #2 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0xe800 0xce800/0x1800!
acpi at mainbus0 not configured
cpu0 at mainbus0
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel 82875P Host" rev 0x02
ppb0 at pci0 dev 1 function 0 "Intel 82875P AGP" rev 0x02
pci1 at ppb0 bus 1
vga1 at pci1 dev 0 function 0 "NVIDIA GeForce FX 5200" rev 0xa1
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
uhci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 82801EB/ER USB" rev 0x02: irq 11
usb0 at uhci0: USB revision 1.0
uhub0 at usb0
uhub0: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub0: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci1 at pci0 dev 29 function 1 "Intel 82801EB/ER USB" rev 0x02: irq 10
usb1 at uhci1: USB revision 1.0
uhub1 at usb1
uhub1: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub1: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci2 at pci0 dev 29 function 2 "Intel 82801EB/ER USB" rev 0x02: irq 9
usb2 at uhci2: USB revision 1.0
uhub2 at usb2
uhub2: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub2: 2 ports with 2 removable, self powered
uhci3 at pci0 dev 29 function 3 "Intel 82801EB/ER USB" rev 0x02: irq 11
usb3 at uhci3: USB revision 1.0
uhub3 at usb3
uhub3: Intel UHCI root hub, rev 1.00/1.00, addr 1
uhub3: 2 ports with 2 removable, self powered
ehci0 at pci0 dev 29 function 7 "Intel 82801EB/ER USB2" rev 0x02: irq 5
usb4 at ehci0: USB revision 2.0
uhub4 at usb4
uhub4: Intel EHCI root hub, rev 2.00/1.00, addr 1
uhub4: 8 ports with 8 removable, self powered
ppb1 at pci0 dev 30 function 0 "Intel 82801BA AGP" rev 0xc2
pci2 at ppb1 bus 2
fxp0 at pci2 dev 1 function 0 "Intel 8255x" rev 0x08, i82559: irq 10, address 00:02:b3:0a:39:14
inphy0 at fxp0 phy 1: i82555 10/100 PHY, rev. 4
fxp1 at pci2 dev 8 function 0 "Intel PRO/100 VE" rev 0x02, i82562: irq 5, address 00:07:e9:48:b6:23
inphy1 at fxp1 phy 1: i82562ET 10/100 PHY, rev. 0
ichpcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 82801EB/ER LPC" rev 0x02
pciide0 at pci0 dev 31 function 1 "Intel 82801EB/ER IDE" rev 0x02: DMA, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <WDC WD800BB-75CAA0>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 76293MB, 156250000 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
atapiscsi0 at pciide0 channel 1 drive 0
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <SAMSUNG, CDRW/DVD SM-308B, T100> SCSI0 5/cdrom removable
cd0(pciide0:1:0): using PIO mode 4, DMA mode 2
pciide1 at pci0 dev 31 function 2 "Intel 82801EB SATA" rev 0x02: DMA, channel 0 configured to native-PCI, channel 1 configured to native-PCI
pciide1: using irq 9 for native-PCI interrupt
ichiic0 at pci0 dev 31 function 3 "Intel 82801EB/ER SMBus" rev 0x02: irq 3
iic0 at ichiic0
isa0 at ichpcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
spkr0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
pccom0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
biomask ff6d netmask ff6d ttymask ffef
pctr: user-level cycle counter enabled
dkcsum: wd0 matches BIOS drive 0x80
root on wd0a
rootdev=0x0 rrootdev=0x300 rawdev=0x302
Reply With Quote
Old 20th August 2008
BSDfan666 BSDfan666 is offline
Real Name: N/A, this is the interweb.
Helpful companion
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ontario, Canada
Posts: 2,223
Thanked 193 Times in 184 Posts
Default

OpenBSD 4.1? tis tis, that's an unsupported version.
Reply With Quote
Old 23rd October 2008
There0 There0 is offline
./dev/null
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 169
Thanked 10 Times in 10 Posts
Default

HP tc4200 tablet running as my main firewall is first dmesg;

OpenBSD 4.3 (GENERIC) #698: Wed Mar 12 11:07:05 MDT 2008
deraadt@i386.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: Intel(R) Pentium(R) M processor 1.73GHz ("GenuineIntel" 686-class) 1.73 GHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,P GE,MCA,CMOV,PAT,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE,SSE2,S S,TM,SBF,EST,TM2
real mem = 1064726528 (1015MB)
avail mem = 1021480960 (974MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 03/10/06, BIOS32 rev. 0 @ 0xf0000, SMBIOS rev. 2.3 @ 0xf310a (23 entries)
bios0: vendor Hewlett-Packard version "68DTH Ver. F.09" date 03/10/2006
bios0: Hewlett-Packard HP Compaq tc4200 (PZ407UA#ABA)
acpi at bios0 function 0x0 not configured
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0x2000
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xf07c0/176 (9 entries)
pcibios0: bad IRQ table checksum
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xf5400/176 (9 entries)
pcibios0: PCI Exclusive IRQs: 5 10 11
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:31:0 ("Intel 82801FBM LPC" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #32 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0x10000! 0xd0000/0x1000 0xd1000/0x2000
cpu0 at mainbus0
cpu0: unknown Enhanced SpeedStep CPU, msr 0x06120d2606000d26
cpu0: using only highest and lowest power states
cpu0: Enhanced SpeedStep 1733 MHz (1308 mV): speeds: 1733, 800 MHz
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel 82915GM Host" rev 0x03
agp0 at pchb0: aperture at 0xc0000000, size 0x10000000
vga1 at pci0 dev 2 function 0 "Intel 82915GM Video" rev 0x03
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
"Intel 82915GM Video" rev 0x03 at pci0 dev 2 function 1 not configured
ppb0 at pci0 dev 28 function 0 "Intel 82801FB PCIE" rev 0x03: irq 11
pci1 at ppb0 bus 16
bge0 at pci1 dev 0 function 0 "Broadcom BCM5751M" rev 0x11, BCM5750 B1 (0x4101): irq 11, address 00:0f:b0:74:f8:28
brgphy0 at bge0 phy 1: BCM5750 10/100/1000baseT PHY, rev. 0
ppb1 at pci0 dev 28 function 1 "Intel 82801FB PCIE" rev 0x03: irq 10
pci2 at ppb1 bus 32
uhci0 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: irq 10
uhci1 at pci0 dev 29 function 1 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: irq 10
uhci2 at pci0 dev 29 function 2 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: irq 10
ehci0 at pci0 dev 29 function 7 "Intel 82801FB USB" rev 0x03: irq 10
usb0 at ehci0: USB revision 2.0
uhub0 at usb0 "Intel EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
ppb2 at pci0 dev 30 function 0 "Intel 82801BAM Hub-to-PCI" rev 0xd3
pci3 at ppb2 bus 2
iwi0 at pci3 dev 4 function 0 "Intel PRO/Wireless 2200BG" rev 0x05: irq 11, address 00:12:f0:bf:a6:00
cbb0 at pci3 dev 6 function 0 "TI PCI7XX1 CardBus" rev 0x00: irq 10
"TI PCI7XX1 Flash" rev 0x00 at pci3 dev 6 function 3 not configured
sdhc0 at pci3 dev 6 function 4 "TI PCI7XX1 Secure Data" rev 0x00: irq 10
sdmmc0 at sdhc0
sdmmc1 at sdhc0
sdmmc2 at sdhc0
"TI PCI7XX1 Smart Card" rev 0x00 at pci3 dev 6 function 5 not configured
cardslot0 at cbb0 slot 0 flags 0
cardbus0 at cardslot0: bus 3 device 0 cacheline 0x10, lattimer 0x20
pcmcia0 at cardslot0
auich0 at pci0 dev 30 function 2 "Intel 82801FB AC97" rev 0x03: irq 10, ICH6 AC97
ac97: codec id 0x41445374 (Analog Devices AD1981B)
ac97: codec features headphone, 20 bit DAC, No 3D Stereo
audio0 at auich0
"Intel 82801FB Modem" rev 0x03 at pci0 dev 30 function 3 not configured
ichpcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 82801FBM LPC" rev 0x03: PM disabled
pciide0 at pci0 dev 31 function 1 "Intel 82801FB IDE" rev 0x03: DMA, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <HTS541040G9AT00>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 38154MB, 78140160 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
pciide0: channel 1 disabled (no drives)
usb1 at uhci0: USB revision 1.0
uhub1 at usb1 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb2 at uhci1: USB revision 1.0
uhub2 at usb2 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb3 at uhci2: USB revision 1.0
uhub3 at usb3 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
isa0 at ichpcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pmsi0 at pckbc0 (aux slot)
pckbc0: using irq 12 for aux slot
wsmouse0 at pmsi0 mux 0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
spkr0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
biomask e77d netmask ef7d ttymask ffff
mtrr: Pentium Pro MTRR support
dc0 at cardbus0 dev 0 function 0 "ADMtek AN985" rev 0x11: irq 10, address 00:14:6c:bf:bc:61
ukphy0 at dc0 phy 1: Generic IEEE 802.3u media interface, rev. 1: OUI 0x000749, model 0x0001
softraid0 at root
root on wd0a swap on wd0b dump on wd0b
uhidev0 at uhub1 port 1 configuration 1 interface 0 "Logitech USB Receiver" rev 1.10/38.10 addr 2
uhidev0: iclass 3/1
ukbd0 at uhidev0: 8 modifier keys, 6 key codes
wskbd1 at ukbd0 mux 1
wskbd1: connecting to wsdisplay0
uhidev1 at uhub1 port 1 configuration 1 interface 1 "Logitech USB Receiver" rev 1.10/38.10 addr 2
uhidev1: iclass 3/1, 17 report ids
ums0 at uhidev1 reportid 2: 8 buttons and Z dir.
wsmouse1 at ums0 mux 0
uhid0 at uhidev1 reportid 3: input=4, output=0, feature=0
uhid1 at uhidev1 reportid 4: input=1, output=0, feature=0
uhid2 at uhidev1 reportid 16: input=6, output=6, feature=0
uhid3 at uhidev1 reportid 17: input=19, output=19, feature=0
wskbd1: disconnecting from wsdisplay0
wskbd1 detached
ukbd0 detached
uhidev0 detached
wsmouse1 detached
ums0 detached
uhid0 detached
uhid1 detached
uhid2 detached
uhid3 detached
uhidev1 detached
uhidev0 at uhub2 port 1 configuration 1 interface 0 "Logitech USB Receiver" rev 1.10/38.10 addr 2
uhidev0: iclass 3/1
ukbd0 at uhidev0: 8 modifier keys, 6 key codes
wskbd1 at ukbd0 mux 1
wskbd1: connecting to wsdisplay0
uhidev1 at uhub2 port 1 configuration 1 interface 1 "Logitech USB Receiver" rev 1.10/38.10 addr 2
uhidev1: iclass 3/1, 17 report ids
ums0 at uhidev1 reportid 2: 8 buttons and Z dir.
wsmouse1 at ums0 mux 0
uhid0 at uhidev1 reportid 3: input=4, output=0, feature=0
uhid1 at uhidev1 reportid 4: input=1, output=0, feature=0
uhid2 at uhidev1 reportid 16: input=6, output=6, feature=0
uhid3 at uhidev1 reportid 17: input=19, output=19, feature=0
wskbd1: disconnecting from wsdisplay0
wskbd1 detached
ukbd0 detached
uhidev0 detached
wsmouse1 detached
ums0 detached
uhid0 detached
uhid1 detached
uhid2 detached
uhid3 detached
uhidev1 detached


Newest edition my T61 with Amd64;

OpenBSD 4.3 (GENERIC.MP) #1582: Wed Mar 12 11:16:45 MDT 2008
deraadt@amd64.openbsd.org:/usr/src/s...ile/GENERIC.MP
real mem = 3219443712 (3070MB)
avail mem = 3110666240 (2966MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: SMBIOS rev. 2.4 @ 0xe0010 (73 entries)
bios0: vendor LENOVO version "7LET56WW (1.26 )" date 10/18/2007
bios0: LENOVO 766312U
acpi0 at bios0: rev 2
acpi0: tables DSDT FACP SSDT ECDT TCPA APIC MCFG HPET SLIC BOOT ASF! SSDT SSDT SSDT SSDT SSDT
acpi0: wakeup devices LID_(S3) SLPB(S3) LURT(S3) DURT(S3) IGBE(S4) EXP0(S4) EXP1(S4) EXP2(S4) EXP3(S4) EXP4(S4) PCI1(S4) USB0(S3) USB1(S3) USB2(S3) USB3(S3) USB4(S3) EHC0(S3) EHC1(S3) HDEF(S4)
acpitimer0 at acpi0: 3579545 Hz, 24 bits
acpimadt0 at acpi0 addr 0xfee00000: PC-AT compat
cpu0 at mainbus0: apid 0 (boot processor)
cpu0: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7300 @ 2.00GHz, 1995.37 MHz
cpu0: FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,P GE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE, SSE2,SS,HTT,TM,SBF,SSE3,MWAIT,DS-CPL,VMX,EST,TM2,CX16,xTPR,NXE,LONG
cpu0: 4MB 64b/line 16-way L2 cache
cpu0: apic clock running at 199MHz
cpu1 at mainbus0: apid 1 (application processor)
cpu1: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7300 @ 2.00GHz, 1995.00 MHz
cpu1: FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,P GE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,DS,ACPI,MMX,FXSR,SSE, SSE2,SS,HTT,TM,SBF,SSE3,MWAIT,DS-CPL,VMX,EST,TM2,CX16,xTPR,NXE,LONG
cpu1: 4MB 64b/line 16-way L2 cache
ioapic0 at mainbus0 apid 1 pa 0xfec00000, version 20, 24 pins
ioapic0: misconfigured as apic 2, remapped to apid 1
acpihpet0 at acpi0: 14318179 Hz
acpiprt0 at acpi0: bus 0 (PCI0)
acpiprt1 at acpi0: bus 1 (AGP_)
acpiprt2 at acpi0: bus 2 (EXP0)
acpiprt3 at acpi0: bus 3 (EXP1)
acpiprt4 at acpi0: bus 4 (EXP2)
acpiprt5 at acpi0: bus 5 (EXP3)
acpiprt6 at acpi0: bus 13 (EXP4)
acpiprt7 at acpi0: bus 21 (PCI1)
acpiec0 at acpi0
acpicpu0 at acpi0: C3, C2
acpicpu1 at acpi0: C3, C2
acpitz0 at acpi0: critical temperature 127 degC
acpitz1 at acpi0: critical temperature 100 degC
acpibtn0 at acpi0: LID_
acpibtn1 at acpi0: SLPB
acpibat0 at acpi0: BAT0 model "42T5227" serial 38141 type LION oem "LGC"
acpibat1 at acpi0: BAT1 not present
acpiac0 at acpi0: AC unit online
acpidock at acpi0 not configured
cpu0: unknown Enhanced SpeedStep CPU, msr 0x06170a2b06000a2b
cpu0: using only highest and lowest power states
cpu0: Enhanced SpeedStep 2000 MHz (1388 mV): speeds: 2000, 1200 MHz
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "Intel GM965 Host" rev 0x0c
agp0 at pchb0: no integrated graphics
ppb0 at pci0 dev 1 function 0 "Intel GM965 PCIE" rev 0x0c: apic 1 int 16 (irq 10)
pci1 at ppb0 bus 1
vga1 at pci1 dev 0 function 0 vendor "NVIDIA", unknown product 0x0429 rev 0xa1
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
em0 at pci0 dev 25 function 0 "Intel ICH8 IGP M AMT" rev 0x03: apic 1 int 20 (irq 11), address 00:1e:37:16:9c:19
uhci0 at pci0 dev 26 function 0 "Intel 82801H USB" rev 0x03: apic 1 int 20 (irq 11)
uhci1 at pci0 dev 26 function 1 "Intel 82801H USB" rev 0x03: apic 1 int 21 (irq 11)
ehci0 at pci0 dev 26 function 7 "Intel 82801H USB" rev 0x03: apic 1 int 22 (irq 11)
usb0 at ehci0: USB revision 2.0
uhub0 at usb0 "Intel EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
azalia0 at pci0 dev 27 function 0 "Intel 82801H HD Audio" rev 0x03: apic 1 int 17 (irq 11)
azalia0: RIRB time out
azalia0: RIRB time out
azalia0: codec[s]: Analog Devices AD1984, Conexant/0x2bfa, using Analog Devices AD1984
audio0 at azalia0
ppb1 at pci0 dev 28 function 0 "Intel 82801H PCIE" rev 0x03: apic 1 int 20 (irq 11)
pci2 at ppb1 bus 2
ppb2 at pci0 dev 28 function 1 "Intel 82801H PCIE" rev 0x03: apic 1 int 21 (irq 11)
pci3 at ppb2 bus 3
iwn0 at pci3 dev 0 function 0 "Intel Wireless WiFi Link 4965AGN" rev 0x61: apic 1 int 17 (irq 11), MoW1, address 00:1d:e0:06:95:67
ppb3 at pci0 dev 28 function 2 "Intel 82801H PCIE" rev 0x03: apic 1 int 22 (irq 11)
pci4 at ppb3 bus 4
ppb4 at pci0 dev 28 function 3 "Intel 82801H PCIE" rev 0x03: apic 1 int 23 (irq 11)
pci5 at ppb4 bus 5
ppb5 at pci0 dev 28 function 4 "Intel 82801H PCIE" rev 0x03: apic 1 int 20 (irq 11)
pci6 at ppb5 bus 13
uhci2 at pci0 dev 29 function 0 "Intel 82801H USB" rev 0x03: apic 1 int 16 (irq 10)
uhci3 at pci0 dev 29 function 1 "Intel 82801H USB" rev 0x03: apic 1 int 17 (irq 11)
uhci4 at pci0 dev 29 function 2 "Intel 82801H USB" rev 0x03: apic 1 int 18 (irq 11)
ehci1 at pci0 dev 29 function 7 "Intel 82801H USB" rev 0x03: apic 1 int 19 (irq 11)
usb1 at ehci1: USB revision 2.0
uhub1 at usb1 "Intel EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
ppb6 at pci0 dev 30 function 0 "Intel 82801BAM Hub-to-PCI" rev 0xf3
pci7 at ppb6 bus 21
cbb0 at pci7 dev 0 function 0 "Ricoh 5C476 CardBus" rev 0xba: apic 1 int 16 (irq 10)
"Ricoh 5C832 Firewire" rev 0x04 at pci7 dev 0 function 1 not configured
cardslot0 at cbb0 slot 0 flags 0
cardbus0 at cardslot0: bus 22 device 0 cacheline 0x0, lattimer 0xb0
pcmcia0 at cardslot0
pcib0 at pci0 dev 31 function 0 "Intel 82801HEM LPC" rev 0x03
pciide0 at pci0 dev 31 function 2 "Intel 82801HBM SATA" rev 0x03: DMA, channel 0 wired to compatibility, channel 1 wired to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <FUJITSU MHW2080BH PL>
wd0: 16-sector PIO, LBA48, 76319MB, 156301488 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
atapiscsi0 at pciide0 channel 1 drive 0
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <HL-DT-ST, RW/DVD GCC-4247N, 1.02> SCSI0 5/cdrom removable
cd0(pciide0:1:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
ichiic0 at pci0 dev 31 function 3 "Intel 82801H SMBus" rev 0x03: apic 1 int 23 (irq 11)
iic0 at ichiic0
usb2 at uhci0: USB revision 1.0
uhub2 at usb2 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb3 at uhci1: USB revision 1.0
uhub3 at usb3 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb4 at uhci2: USB revision 1.0
uhub4 at usb4 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb5 at uhci3: USB revision 1.0
uhub5 at usb5 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb6 at uhci4: USB revision 1.0
uhub6 at usb6 "Intel UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pms0 at pckbc0 (aux slot)
pckbc0: using irq 12 for aux slot
wsmouse0 at pms0 mux 0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
spkr0 at pcppi0
aps0 at isa0 port 0x1600/31
uhidev0 at uhub3 port 1 configuration 1 interface 0 "Logitech Logitech USB Optical Mouse" rev 2.00/43.00 addr 2
uhidev0: iclass 3/1
ums0 at uhidev0: 8 buttons and Z dir.
wsmouse1 at ums0 mux 0
ugen0 at uhub2 port 1 "Broadcom Corp BCM2045B" rev 2.00/1.00 addr 2
ugen1 at uhub5 port 2 "Lenovo Integrated Smart Card Reader" rev 2.00/1.00 addr 2
ugen2 at uhub2 port 2 "STMicroelectronics Biometric Coprocessor" rev 1.00/0.01 addr 3
softraid0 at root
root on wd0a swap on wd0b dump on wd0b

I sold the rest of my machines (from 7 down to 4) and only 2 (another 1 not deployed) now run OpenBSD I sadly state, I couldn't get OpenBSD installed unto my Asus P5Q-dlx with Q6600 and 8gb or Dominator ram either, but i'm not to worried though OpenBSD seems to run pretty dam solid all around, I REALLY like it.

Last edited by There0; 23rd October 2008 at 04:42 AM.
Reply With Quote
Old 23rd October 2008
sodaphish's Avatar
sodaphish sodaphish is offline
destroyer of n00bs
 
Join Date: Oct 2008
Location: midwest
Posts: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

mine is a Gateway 400SD4 laptop running 4.3-release.

Its a 2.4Ghz P4 with 256MB of memory, and 40gb hard disk. I run OpenBox as my WM, Thunar as my FM, Firefox, gnome-terminal, etc...

I need to buy a wifi card and more ram for this little baby, then I'm in there like swimwear. :-P

Much respect and love!
Reply With Quote
Old 24th October 2008
s2scott's Avatar
s2scott s2scott is offline
Package Pilot
 
Join Date: May 2008
Location: Toronto, Ontario Canada
Posts: 198
Thanked 9 Times in 8 Posts
Default

Intel whitebox

intel D815EPEA2 motherboard
P-III @ 1GHz
512MB SDRAM @ 133MHz, CAS 2
no hard drive
CF 2 GB, 266x speed, SLC, UDMA mode 4 (Transcend brand)
2 x dual-port intel pro 1000 MT

Runs pf (outside, inside, dmz, wifi subnets), openvpn, and inside-facing named (dns).

/S
__________________
Never argue with an idiot. They will bring you down to their level and beat you with experience.
Reply With Quote
Old 26th October 2008
leadamc leadamc is offline
New User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Dell PowerEdge 750 (just got it off ebay) [SO noisey] 1RU
Intel P4 2.8GHz
512RAM
2 Gigabyte Ethernet Ports
Reply With Quote
Old 20th December 2008
stonecoldsed stonecoldsed is offline
New User
 
Join Date: May 2008
Posts: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Soekris 4801
PC Engines WRAP
QEMU on freebsd
__________________
Vini Vidi Vici
Reply With Quote
Old 8th April 2009
amscotti's Avatar
amscotti amscotti is offline
Real Name: Anthony Scotti
Port Guard
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 13
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

VIA C3 Ezra, Mini ITX M1000
Used mostly for OpenVPN, SSH/SFTP.

Code:
OpenBSD 4.4 (GENERIC) #1021: Tue Aug 12 17:16:55 MDT 2008
    deraadt@i386.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: VIA C3 Ezra ("CentaurHauls" 686-class) 1 GHz
cpu0: FPU,DE,TSC,MSR,MTRR,PGE,MMX
real mem  = 234389504 (223MB)
avail mem = 218148864 (208MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 11/26/02, BIOS32 rev. 0 @ 0xfb210, SMBIOS rev. 2.2 @ 0xf0800 (26 entries)
bios0: vendor Award Software International, Inc. version "6.00 PG" date 11/26/2002
bios0: VIA Technologies, Inc. VT8623-8235
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2 (slowidle)
apm0: AC on, battery charge unknown
acpi at bios0 function 0x0 not configured
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0xdf44
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xfded0/112 (5 entries)
pcibios0: PCI Exclusive IRQs: 5 10 11 12
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:17:0 ("VIA VT8235 ISA" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #1 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0xfe00
cpu0 at mainbus0
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "VIA VT8623 PCI" rev 0x00
ppb0 at pci0 dev 1 function 0 "VIA VT8633 AGP" rev 0x00
pci1 at ppb0 bus 1
vga1 at pci1 dev 0 function 0 "VIA CLE266" rev 0x03
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
agp0 at vga1: v2, aperture at 0xd0000000, size 0x10000000
drm at vga1 unsupported
"VIA VT6306 FireWire" rev 0x80 at pci0 dev 13 function 0 not configured
uhci0 at pci0 dev 16 function 0 "VIA VT83C572 USB" rev 0x80: irq 11
uhci1 at pci0 dev 16 function 1 "VIA VT83C572 USB" rev 0x80: irq 10
uhci2 at pci0 dev 16 function 2 "VIA VT83C572 USB" rev 0x80: irq 12
ehci0 at pci0 dev 16 function 3 "VIA VT6202 USB" rev 0x82: irq 5
usb0 at ehci0: USB revision 2.0
uhub0 at usb0 "VIA EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
viapm0 at pci0 dev 17 function 0 "VIA VT8235 ISA" rev 0x00
iic0 at viapm0
spdmem0 at iic0 addr 0x50: 256MB DDR SDRAM non-parity PC2300CL2.5
pciide0 at pci0 dev 17 function 1 "VIA VT82C571 IDE" rev 0x06: ATA133, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <Maxtor 6Y250P0>
wd0: 16-sector PIO, LBA48, 239372MB, 490234752 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 6
atapiscsi0 at pciide0 channel 1 drive 0
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets, initiator 7
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <PIONEER, DVD-ROM DVD-115, 1.24> ATAPI 5/cdrom removable
cd0(pciide0:1:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
auvia0 at pci0 dev 17 function 5 "VIA VT8233 AC97" rev 0x50: irq 12
ac97: codec id 0x49434552 (ICEnsemble VIA VT1616i)
ac97: codec features headphone, 18 bit DAC, 18 bit ADC, KS Waves 3D
audio0 at auvia0
vr0 at pci0 dev 18 function 0 "VIA RhineII-2" rev 0x74: irq 11, address 00:40:63:ca:15:07
ukphy0 at vr0 phy 1: Generic IEEE 802.3u media interface, rev. 5: OUI 0x004063, model 0x0032
ath0 at pci0 dev 20 function 0 "Atheros AR5212" rev 0x01: irq 10
ath0: AR5213A 5.9 phy 4.3 rf2112a 4.6, FCC2A*, address 00:0f:b5:25:6b:0b
usb1 at uhci0: USB revision 1.0
uhub1 at usb1 "VIA UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb2 at uhci1: USB revision 1.0
uhub2 at usb2 "VIA UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb3 at uhci2: USB revision 1.0
uhub3 at usb3 "VIA UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
isa0 at mainbus0
isadma0 at isa0
com0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
com1 at isa0 port 0x2f8/8 irq 3: ns16550a, 16 byte fifo
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
spkr0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
viasio0 at isa0 port 0x2e/2: VT1211 rev 0x02, HM, WDG not activated
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
biomask ff65 netmask ff65 ttymask ffff
softraid0 at root
root on wd0a swap on wd0b dump on wd0b
Code:
$ uptime
10:10AM  up 62 days,  1:09, 1 user, load averages: 1.11, 1.00, 0.93
Good little system, thinking about getting a other mini itx system to play around with.
Reply With Quote
Old 8th April 2009
diw's Avatar
diw diw is offline
Port Guard
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 45
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by stonecoldsed View Post
PC Engines WRAP
+1
Well ALIX actually.

Homebrew AMD Athlon 2000+.

+ other.

Best wishes.
Reply With Quote
Old 9th July 2009
badguy badguy is offline
Fdisk Soldier
 
Join Date: Jul 2009
Location: MD, USA
Posts: 59
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I installed it on my virtual machine just to play around for now and get used to it.
Reply With Quote
Old 18th August 2009
comet--berkeley comet--berkeley is offline
Shell Scout
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 92
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I have a web server that used to run Linux Slackware but now runs OpenBSD:

$uptime
8:54PM up 113 days, 23:54, 1 user, load averages: 0.21, 0.11, 0.14

Code:
OpenBSD 4.5 (GENERIC) #1749: Sat Feb 28 14:51:18 MST 2009
    deraadt@i386.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: AMD-K6(tm) 3D+ Processor ("AuthenticAMD" 586-class) 401 MHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,MCE,CX8,PGE,MMX
real mem  = 267939840 (255MB)
avail mem = 250789888 (239MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 06/09/99, BIOS32 rev. 0 @ 0xfb330, SMBIOS rev. 2.1 @ 0xf0800 (28 entries)
bios0: vendor Award Software International, Inc. version "4.51 PG" date 06/09/99
bios0: First International Computer, Inc. Product Name
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2 (slowidle)
apm0: AC on, battery charge unknown
acpi at bios0 function 0x0 not configured
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0xb7a8
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xfdd50/128 (6 entries)
pcibios0: PCI Exclusive IRQs: 5 11
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:07:0 ("VIA VT82C586 ISA" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #2 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0x8000
cpu0 at mainbus0: (uniprocessor)
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "VIA VT82C597 PCI" rev 0x04
viaagp0 at pchb0: v2
agp0 at viaagp0: aperture at 0xe0000000, size 0x10000000
ppb0 at pci0 dev 1 function 0 "VIA VT82C598 AGP" rev 0x00
pci1 at ppb0 bus 1
pcib0 at pci0 dev 7 function 0 "VIA VT82C586 ISA" rev 0x47
pciide0 at pci0 dev 7 function 1 "VIA VT82C571 IDE" rev 0x06: ATA33, channel 0 configured to compatibility, channel 1 con
figured to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <Maxtor 90845D4>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 8063MB, 16514064 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
atapiscsi0 at pciide0 channel 1 drive 0
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <LITE-ON, COMBO SOHC-5236V, R$0A> ATAPI 5/cdrom removable
wd1 at pciide0 channel 1 drive 1: <FUJITSU MPE3084AE>
wd1: 16-sector PIO, LBA, 8063MB, 16514064 sectors
cd0(pciide0:1:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
wd1(pciide0:1:1): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
uhci0 at pci0 dev 7 function 2 "VIA VT83C572 USB" rev 0x02: irq 5
"VIA VT82C586 Power" rev 0x10 at pci0 dev 7 function 3 not configured
vga1 at pci0 dev 9 function 0 "Matrox MGA Millennium II 2164W" rev 0x00
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
com0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
com1 at isa0 port 0x2f8/8 irq 3: ns16550a, 16 byte fifo
com1: probed fifo depth: 0 bytes
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
ne1 at isa0 port 0x300/32 irq 10, NE2000, address 00:c0:a8:36:3b:a2
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
spkr0 at pcppi0
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
fd0 at fdc0 drive 0: 1.44MB 80 cyl, 2 head, 18 sec
usb0 at uhci0: USB revision 1.0
uhub0 at usb0 "VIA UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
biomask fbe5 netmask ffe5 ttymask ffff
mtrr: K6-family MTRR support (2 registers)
uhidev0 at uhub0 port 2 configuration 1 interface 0 "Logitech USB-PS/2 Optical Mouse" rev 2.00/20.00 addr 2
uhidev0: iclass 3/1
ums0 at uhidev0: 3 buttons, Z dir
wsmouse0 at ums0 mux 0
softraid0 at root
root on wd0a swap on wd0b dump on wd0b
Reply With Quote
Old 23rd October 2009
Squishy Squishy is offline
New User
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Cobbled together with random stuff from my hardware closet:
Pentium III 450 MHz
384 MB PC100 RAM
Fujitsu 40 GB HDD
Creative SoundBlaster AWE64
3dFX Interactive Banshee video card w/ 16 MB RAM
ViewSonic E70f monitor

Used as my main computer, with a 1.8 GHz Core2Duo laptop running Vista to pick up the slack where this computer fails (e.g., embedded flash, GPS mapping). Mainly used for email, Internet browsing, watching videos (broken for now ), and image/document editing with Gimp and OpenOffice. First set up when 4.3 came out, and was my first time working with a Unix-like OS outside of playing with some really, really old Apples way back in grades 4 and 5 (were those based on Unix back then, or just after the NeXTStep acquisition?).
Reply With Quote
Old 23rd October 2009
ocicat ocicat is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,906
Thanked 190 Times in 160 Posts
Angry

Quote:
Originally Posted by Squishy View Post
First set up when 4.3 came out, and was my first time working with a Unix-like OS outside of playing with some really, really old Apples way back in grades 4 and 5 (were those based on Unix back then, or just after the NeXTStep acquisition?).
It depends upon when you were in fourth & fifth grades.



MacOS (pre-dating OS/X...) was not a Unix-derivative, but for a short time, Apple did market A/UX which was a variation off System V. More information can be found in Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/A/UX
Reply With Quote
Old 23rd October 2009
BSDfan666 BSDfan666 is offline
Real Name: N/A, this is the interweb.
Helpful companion
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ontario, Canada
Posts: 2,223
Thanked 193 Times in 184 Posts
Default

And more information on the ancient non-UNIX Apple/Mac operating system, which lacked many important features an also be found on Wikipedia:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mac_OS#...2.80.932001.29

Ironically some Apple/Macintosh systems are supported by OpenBSD via the mac68k/macppc and *cough* i386/amd64 ports (Current Intel models).
Reply With Quote
Old 5th November 2009
ocicat ocicat is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2,906
Thanked 190 Times in 160 Posts
Default

For those that want to help the OpenBSD project, be sure to send in the system information requested in Section 4.10 of the FAQ to dmesg@:
  • $ dmesg
Bonus points will be awarded to those who in addition send the output of the following:
  • $ sysctl hw.sensors
Theo mentions this in the following:

http://marc.info/?l=openbsd-tech&m=125682697626974&w=2

...however note that the command he gives requires mail to be externally configured (not done by default).
Reply With Quote
Old 17th December 2009
Monkey Monkey is offline
New User
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I bought a used computer last week for 10$ at a flea market, I didn't knew what processor was inside or anything..... Turned out to be a P4 1.7Ghz with no ram... I slapped some old PC100 SDRAM modules in it, two 3Com network card, a 10gig hard drive and voila, I now have a fine OpenBSD 4.6 firewall to protect my home network!
Reply With Quote
Old 2nd March 2010
ksx4system's Avatar
ksx4system ksx4system is offline
Real Name: Krzysztof
;-)
 
Join Date: Mar 2010
Location: PL, Europe
Posts: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've got only one OpenBSD-powered machine. It's modified thin client, Neoware EON2000.

CPU: AMD Geode GX1 300MHz
RAM: 128Mb SDRAM (without swap)
HDD: 2GB PQI 120x Compact Flash
NET: integrated + PCI network cards, unfortunately both with Realtek 8139 chip
O/S: OpenBSD 4.6/i386

task? home server. IRC client, torrent client, Apple Filing Protocol, soon maybe VPN client etc. everything without graphical interface
Reply With Quote
Old 5th April 2010
Mr-Biscuit Mr-Biscuit is offline
Banned
 
Join Date: May 2008
Posts: 272
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Dell Dimension 3000
1280M RAM
P4/Xeon 2.8GHz
OpenBSD 4.6 i386
Soundblaster emul10k1
Onboard graphics

PowerMac G3 B&W
384M RAM
ATIRage 128
OpenBSD 4.6 macppc
Reply With Quote
Old 12th April 2010
kdu kdu is offline
Port Guard
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 25
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Dell Inspiron 5150
512 MB RAM
GeForce Mobile
unsupported Atheros wifi card (not like this thing is portable despite it being a laptop)
OpenBSD 4.6
Reply With Quote
Old 18th April 2010
tetrodozombie tetrodozombie is offline
Real Name: bill slusser
Banned
 
Join Date: Dec 2009
Location: atlanta, ga
Posts: 82
Thanked 1 Time in 1 Post
Talking As of Today Mac Pro 266 Quad.

This isn't a Mac Pro Quad running in a Virtual Machine. I found out to get OpenBSD to boot alls I had to do was hold down the [ option ] key on boot until a special interactive screen appeared that allows me to choose which source I want to boot from: a cd, or either of my two hard drives.
I feel FREAKING GREAT !!!!!!!! I have 9 gigs of ram in this baby, and I hope OBSD uses as much as it can. I just can't believe how wonderful it is! Life is good. Using Fluxbox as the window manager and Dillo as my web browser. I'm still in the state where I'm getting over the shock of it all.

I can post my DMESG if anyone's interested.

Weeeeeeee!!!!!!!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Your NetBSD hardware PhotoJim NetBSD General 14 2 Weeks Ago 08:48 PM
Your FreeBSD Hardware FloridaBSD FreeBSD General 70 12th July 2013 10:04 AM
Hardware recommendation: what hardware to buy for my new FreeBSD desktop? Broodjegehaktmetmayo General Hardware 92 11th February 2009 10:43 PM
upgrading/new hardware from 4.0 knasbas OpenBSD Installation and Upgrading 1 7th January 2009 02:55 AM
What Sun hardware do you have revzalot General Hardware 7 22nd August 2008 01:44 PM


All times are GMT. The time now is 03:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick