DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD Installation and Upgrading

OpenBSD Installation and Upgrading Installing and upgrading OpenBSD.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 8th October 2010
passthejoe passthejoe is offline
Real Name: Steven
Port Guard
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles
Posts: 30
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default My Ethernet interface shows up in dmesg, but I get no lights and no carrier

I'm trying to install OpenBSD 4.7 on a Lenovo G555 with an Atheros AR8132 Ethernet interface. The interface shows up in the dmesg as alc0 with "no carrier," and the lights don't blink.

I'm getting the same thing in FreeBSD -- the interface is recognized by the system but I get no lights and no carrier.

Is there something else I should/could be doing to bring this Ethernet interface to life?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Missing drive in /dev, but shows in dmesg tenderoni OpenBSD Installation and Upgrading 3 27th September 2010 09:51 PM
Researcher shows how to strike back at web assailants J65nko News 0 17th June 2010 11:23 PM
Why tcpdump sometimes drops packets, mangles DNS and shows bad checksums J65nko Guides 4 15th January 2010 11:55 PM
Ath0: no carrier FreeBee FreeBSD General 6 9th January 2010 08:59 AM
Properly sending dmesg to dmesg@ twisted_steel OpenBSD General 5 27th July 2008 02:43 PM


All times are GMT. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick