DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD Packages and Ports

OpenBSD Packages and Ports Installation and upgrading of packages and ports on OpenBSD.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 24th December 2010
Mako_Elite Mako_Elite is offline
BSD_ROCKS
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 39
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DeVeDe not working

Hello, everyone

I am using OpenBSD 4.8 .32bit on Thinkpad T23 PIII 1.13 GhZ, 1GB RAM, 16MB video.

I installed package DeVeDe version 3.16.6 and couldn't create VCD, sVCD or CVD. It will stop in the middle of the process.

On DeVeDe website I found out that version 3.16.8 has fixed bug preventing
to build VCD, sVCD and CVD.

Is there a way to get version 3.16.8 or newer to install on OpenBSD 4.8?? or did anyone found the fix for it? I've searched the net and forums and couldn't found anything on it.

Any input on this would be greatly appreciated.

Thank you

and

Merry Christmas
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mouse:X (not-working) and tty-Console (working), in 8.0 ykt FreeBSD General 1 22nd December 2009 12:26 PM
Working with CVS? Zmyrgel OpenBSD General 15 6th October 2009 01:32 PM
x11 forwarding over ssh not working kasse OpenBSD General 14 23rd December 2008 02:21 PM
pf: why is that rule not working? ivanatora FreeBSD General 14 11th December 2008 09:32 AM
Crontab not working beandip FreeBSD General 6 6th August 2008 08:33 PM


All times are GMT. The time now is 12:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick