DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD General

FreeBSD General Other questions regarding FreeBSD which do not fit in any of the categories below.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 28th April 2011
xmorg xmorg is offline
Real Name: Tim Cooper
Fdisk Soldier
 
Join Date: Sep 2010
Location: San Diego
Posts: 56
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default WPA Not working on some routers?

I have a little netbook that i carry around. It has the wpa supplicant setup to connect to a dozen networks at my job sites and office. The routers are namely linksys and netgear routers. Ive never really had a problem setting up other networks except for my home network!

the router is a
Netgear Wireless-N 300 WNR2000 v2

Has anyone heard of problems with this router? I have it seutp to except both wpa and wpa2
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
networking not working unixjingleman OpenBSD General 15 11th January 2011 04:07 PM
Mouse:X (not-working) and tty-Console (working), in 8.0 ykt FreeBSD General 1 22nd December 2009 12:26 PM
Working with CVS? Zmyrgel OpenBSD General 15 6th October 2009 01:32 PM
Working around cheap SOHO routers under OpenBSD BSDfan666 Guides 1 23rd November 2008 07:44 PM
USB not working after suspend stukov Other BSD and UNIX/UNIX-like 5 11th August 2008 06:48 PM


All times are GMT. The time now is 01:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick