DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD Installation and Upgrading

FreeBSD Installation and Upgrading Installing and upgrading FreeBSD.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 28th November 2011
kondziq kondziq is offline
New User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 9
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default "no root device found" while installing

Hi,

I am trying to install FreeBSD on this:

HTML Code:

HTML Code:
http://www.aaeon.com/newsletter/boxer/aec6820.html
It has however hard drive changed, because the oryginal was faulty. I have currently 160GB Samsung installed.

BOIS sees the hard drive no problem.

After going through whole setting up process I get to the point when installer wants to start copying files. It comes up with a message asking if I'm sure I want to contunue and I confirm. At this point I get a message:

Code:

Code:
no root device found - you must lable a partition as / in the lable editor
Next it says the same thing for SWAP.

I tried installing other systems and they work just fine, but still prefere FreeBSD. Also this is not my first time installing/using FreeBSD so it's not like I forgot to set labels up etc...

Any idea what could be causing that?

Thanks,
Konrad
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
San Francisco's "network kidnapper" found guilty J65nko News 0 28th April 2010 09:49 PM
System stops booting after "GEOM_MIRROR: Force device gm0 start due to timeout." indienick FreeBSD General 1 25th March 2010 09:46 PM
DNS "." root zone DNSSEC deployment schedule J65nko News 0 29th January 2010 06:41 PM
Fixed "xinit" after _7 _8, "how" here in case anyones' "X" breaks... using "nvidia" jb_daefo Guides 0 5th October 2009 09:31 PM
Startx executes as root, "startx:not found" as user Mr-Biscuit NetBSD Installation and Upgrading 4 27th May 2009 08:44 AM


All times are GMT. The time now is 08:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick