DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > Other Operating Systems > Solaris

Solaris SUN Solaris & OpenSolaris.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 10th November 2012
mgh21 mgh21 is offline
Real Name: Michael Hill
New User
 
Join Date: Aug 2011
Location: Australia
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default OpenSolaris Fails to Start

Hello,

My OpenSolaris system, which I have been running for quite some time, has stopped working. It gets as far as the splash screen with opensolaris, and the bar that goes from left to right. If I press ESC, I can get to a text login screen, and can log in. One thing I note here, is that /export/home is not mounted.
I have a Sony Vaio VGN-BX295VP. There does not seem to be a hardware problem, as I am currently using it having booted off the OpenSolaris CD, and it is running happily like this.

Any ideas?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7 day with OpenSolaris gkontos Solaris 3 2nd December 2009 03:32 PM
OpenSolaris installation issue BlueJayofEvil Solaris 4 19th August 2008 08:12 PM
where all packages OpenSolaris whispersGhost Solaris 15 11th June 2008 09:55 AM
Xfce on OpenSolaris aleunix Solaris 0 4th June 2008 06:23 AM
Help me boot OpenSolaris again! Nobber Solaris 2 14th May 2008 10:49 PM


All times are GMT. The time now is 03:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick