DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD Packages and Ports

OpenBSD Packages and Ports Installation and upgrading of packages and ports on OpenBSD.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 21st January 2013
Daffy Daffy is offline
Fdisk Soldier
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 73
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default qemu problems

Recently, I tried to use qemu but it seems I fell into a problem.

No matter what linux distro I try to boot, I get the boot screen and after that a blank screen with the process falling at 0% use.

Tried almost all switches combinations with no effect. Also, it seems I cannot find any info at the mailing lists or net in general. This problem persists for me at least for the last ~3 months now.

Is there any info I missed? The only notes I found are in pkg_readmes and do not include anything related.

Only system that boots/installs fine is OpenBSD.

Running -current amd64.
Reply With Quote
 

Tags
blank screen, qemu

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
qemu networking gpatrick OpenBSD Packages and Ports 2 18th December 2011 04:20 AM
OpenBSD QEMU-1.0-RC2 J65nko News 2 17th November 2011 03:07 PM
OpenBSD on qemu: opera install problems Mr-Biscuit OpenBSD Packages and Ports 6 7th September 2009 03:29 AM
qemu & kqemu adamk FreeBSD General 10 9th October 2008 03:27 PM


All times are GMT. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick