DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD General

OpenBSD General Other questions regarding OpenBSD which do not fit in any of the categories below.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 24th February 2013
ripe ripe is offline
New User
 
Join Date: Feb 2013
Location: France
Posts: 8
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Video card instead of sound card

Hi,

My problem is : i have no sound in openbsd 5.2
I think i find the problem but i am not sure : my system is using my video card instead of my sound card , here is what i get :

$ dmesg | grep -i audio
azalia0 at pci2 dev 0 function 1 "ATI Radeon HD 3600 HD Audio" rev 0x00: apic 3 int 1

At least i am connected to my video card on motherboard (realtek).

Any helps is welcome, thank you.

ripe
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No boot w/o video card stevedb OpenBSD Installation and Upgrading 4 12th June 2012 05:53 PM
Getting Xfce4 to recognize sound card harishankar NetBSD General 5 13th November 2011 10:30 AM
Recording sound with external sound card backrow OpenBSD General 5 21st August 2009 08:17 PM
NetBSD amd64 NVidia Quadro NVS 285 video card morten42 NetBSD General 5 30th July 2008 03:49 PM
Adding Additional Video Card JMJ_coder General software and network 0 19th July 2008 07:16 PM


All times are GMT. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick