DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD General

FreeBSD General Other questions regarding FreeBSD which do not fit in any of the categories below.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 5th May 2008
andycapp andycapp is offline
New User
 
Join Date: May 2008
Posts: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default wep 128bit

Hi guys,

I've installed FreeBSD 7.0 RELEASE on my laptop, configured all, video, sound, samba and networks. I wrote different scripts for various wlan environment (I want to use it for work).
I use a pcmcia wireless card.
In my home wlan environment I can associate with ssid and obtain IP form the router and it works fine (wpa mode).
When I try wep128 mode I can associate with my ssid but I can't obtain IP (by dhclient), and also giving IP manually I can't ping.
Ifconfig tells me that wlan is associated.
this is the script:

#!/bin/sh
ifconfig ral0 up
wpa_supplicant -B -iral0 -c/root/wlan/wep128.conf
dhclient ral0

and this is the .conf file

ctrl_interface=/var/run/wpa_supplicant
ctrl_interface_group=wheel
network={
ssid="3Com"
key_mgmt=NONE
wep_tx_keyidx=1
wep_key1=98402d9b0f57f4bbc2d6d3206b
}

any suggestions ?
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick