DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD Packages and Ports

OpenBSD Packages and Ports Installation and upgrading of packages and ports on OpenBSD.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 20th January 2014
dc740 dc740 is offline
New User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ntfs-3g: Device not configured

Hello everyone. I spent some time finding how to use OpenBSD for the first time. I come from a Linux environment so I didn't find it very difficult, but ntfs-3g is giving me a headache.
  1. I compiled and intalled libfuse from /usr/src
  2. I compiled and installed ntfs-3g from /usr/ports
  3. I tried to mount the fs: "ntfs-3g /dev/sd0i /mnt/ntfs"
  4. I get "Device not configured". And the device is not mounted.
  5. mounting as RO using the default ntfs module works fine: "mount /dev/sd0i /mnt/ntfs"

I'm using a clean OpenBSD 5.4 install, with 5.4 ports and 5.4 src.
Reply With Quote
 

Tags
ntfs-3g ntfs openbsd

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netgear WG111V2_2 wireless USB device not configured AnilG FreeBSD Installation and Upgrading 19 16th June 2013 02:24 PM
Can gmirror be configured during sysinstall? PeterSteele FreeBSD Installation and Upgrading 3 13th November 2008 12:46 AM
Mounting ntfs drive as rw using fusefs-ntfs caesius FreeBSD General 3 12th October 2008 11:08 AM
Sound missing, no configured soundcard. tobox FreeBSD General 4 26th July 2008 12:03 AM


All times are GMT. The time now is 09:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick