DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD General

OpenBSD General Other questions regarding OpenBSD which do not fit in any of the categories below.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 6th May 2008
mfaridi's Avatar
mfaridi mfaridi is offline
Spam Deminer
 
Join Date: May 2008
Location: Afghanistan
Posts: 282
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default Your OpenBSD Hardware

I use this hardware for OpenBSD 4.2

CPU: AMD Athlone XP 2400
Mainboard : MSI KT4AV
VGA : ATI Radeon 7000
HDD: Maxtor 80GB
CD Writer : LiteON
RAM : 512MB DDR400

everything is good and I use OpenBSD 4.2 with Gnome .
but sound quality is so low
I will test it with another hardware but by OpenBSD 4.3
Reply With Quote
  #2   (View Single Post)  
Old 6th May 2008
DraconianTimes's Avatar
DraconianTimes DraconianTimes is offline
Security Geek
 
Join Date: May 2008
Location: United Kingdom
Posts: 37
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

  • Sun Netra X1 - stock DNS and DHCP and firewall - OpenBSD/sparc64 4.2
  • Compaq D5S SFF - Apache web server + pure-ftpd - OpenBSD/i386 4.1 (upgrading to 4.3-STABLE next week)
  • Compaq D5S SFF - Testing/building - OpenBSD/i386 4.3-CURRENT
  • Powerbook G4 17" - Dev/play-area - OpenBSD/macppc 4.3-CURRENT
  • Mac Mini - Asterisk server for one Cisco 7960G - OpenBSD/macppc 4.2
  • Homebrew AMD64 - Fileserver - offline as still can't get any f-in RAID cards to work with the mobo + OpenBSD (tried both Areca and LSI MegaRAID). May have to run FreeBSD on this one =(
  • About six other ancient i386 boxes as backup, SILC and rsync etc, all running various home-brewed OpenBSD releases and very much on borrowed time...

Nick
Reply With Quote
  #3   (View Single Post)  
Old 6th May 2008
TerryP's Avatar
TerryP TerryP is offline
Arp Constable
 
Join Date: May 2008
Location: USofA
Posts: 1,547
Thanked 112 Times in 104 Posts
Default

I have a single OpenBSD machine at home,

hostname 'vectra'

Pentium III, 500Mhz on a katmai core.
384MB PC100 RAM
8GB PATA drive with /, swap, /usr, /home, /tmp, /var partitions.
80GB PATA drive with partitions mounted on /srv and /usr/local (plus freespace to spare).


She's currently running OpenBSD 4.1, since I've been waiting for OpenBSD 4.3 to be released (the libexpat thing) and plan on getting this taken care of when work permits since 4.3 was released 2008-05-01.


I believe it was originally an HP Vectra Vli 8 desktop. But she now functions as a file server, and occasionally other things in a pinch.
__________________
My Journal

Thou shalt check the array bounds of all strings (indeed, all arrays), for surely where thou typest ``foo'' someone someday shall type ``supercalifragilisticexpialidocious''.
Reply With Quote
  #4   (View Single Post)  
Old 6th May 2008
PhotoJim PhotoJim is offline
Real Name: Jim M.
New User
 
Join Date: May 2008
Location: Regina, SK, CA
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

VAXstation 4000/60
KA46 processor
104 MB of RAM

Geeks like dmesg:

OpenBSD 4.3 (GENERIC) #528: Tue Mar 11 22:23:15 MDT 2008
deraadt@vax.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/vax/compile/GENERIC
VAXstation 4000/60 [12000003 04010002]
cpu: KA46
cpu: turning on floating point chip
real mem = 108605440 (103MB)
avail mem = 101679104 (96MB)
mainbus0 at root
vsbus0 at mainbus0
vsbus0: 32K entry DMA SGMAP at PA 0x6c0000 (VA 0x806c0000)
vsbus0: interrupt mask 0
dz0 at vsbus0 csr 0x200a0000 vec 84 ipl 15 maskbit 4: console, 4 lines
lkkbd0 at dz0 line 0
wskbd0 at lkkbd0
lkms0 at dz0 line 1
wsmouse0 at lkms0
le0 at vsbus0 csr 0x200e0000 vec 504 ipl 15 maskbit 1 buf 0x0-0xffff
le0: address 08:00:2b:3a:0c:d4
le0: 32 receive buffers, 8 transmit buffers
lcg0 at vsbus0 csr 0x20100000 vec 288 ipl 15 maskbit 2: 1280x1024x8 frame buffer
wsdisplay0 at lcg0
wsdisplay0: screen 0 added (std, vt100 emulation)
wskbd0: connecting to wsdisplay0
asc0 at vsbus0 csr 0x200c0080 vec 508 ipl 15 maskbit 0: NCR53C94, 25MHz, SCSI ID
6
scsibus0 at asc0: 8 targets
sd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <SEAGATE, ST15150N, 0023> SCSI2 0/direct fixed
sd0: 4095MB, 3712 cyl, 21 head, 107 sec, 512 bytes/sec, 8388315 sec total
sd1 at scsibus0 targ 1 lun 0: <DEC, RZ25 (C) DEC, 0A00> SCSI2 0/direct fixed
sd1: 406MB, 1476 cyl, 9 head, 62 sec, 512 bytes/sec, 832527 sec total
st0 at scsibus0 targ 5 lun 0: <DEC, TZK10, 03B9> SCSI2 1/sequential removable
led0 at mainbus0
lkkbd0: no keyboard
softraid0 at root
boot device: sd0
root on sd0a swap on sd0b dump on sd0b

Filesystem Size Used Avail Capacity Mounted on
/dev/sd0a 504M 410M 68.5M 86% /
/dev/sd0d 3.4G 2.4G 794M 76% /usr
/dev/sd1a 369M 4.0M 346M 1% /home

I won't call it mighty, but it's kinda cool.

Jim
Reply With Quote
  #5   (View Single Post)  
Old 9th May 2008
Zmyrgel Zmyrgel is offline
Port Guard
 
Join Date: May 2008
Posts: 26
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thinkpad T60, Soekris 4801 and my server.
Server: 2x265 Opteron, 4GB, 750GB(RAID5)

Perhaps my server hardware is a 'bit' overpowered for my needs

Changing it to a quiet, low-powered VIA rack server as soon as it arrives.
Reply With Quote
  #6   (View Single Post)  
Old 11th May 2008
praganonut praganonut is offline
New User
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've got: 2 VMWare machines running OBSD + an UltraSparc 10 from which the specs I don't know.
Reply With Quote
  #7   (View Single Post)  
Old 11th May 2008
zyon zyon is offline
Real Name: Rafael S.
New User
 
Join Date: May 2008
Location: DE - Göttingen
Posts: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thinkpad T23
Soekris 4801
Reply With Quote
  #8   (View Single Post)  
Old 12th May 2008
ai-danno's Avatar
ai-danno ai-danno is offline
Spam Deminer
 
Join Date: May 2008
Location: Boca Raton, Florida
Posts: 284
Thanked 35 Times in 31 Posts
Default

Got a number of machines in the P2-450 Mhz to P4-3 Ghz...

... also, because I have a work requirement to use Vista or XP for my desktop, I installed 4.3 on Virtual-PC 2007. And yes, it runs like a champ.
__________________
Network Firefighter
Reply With Quote
  #9   (View Single Post)  
Old 11th June 2008
centerstage centerstage is offline
New User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My Gateway is an alix 500MHz Geode running 4.3 stable
Server is an xp 3800+
Many VMware machines for testing as well
Reply With Quote
Old 12th June 2008
cursedcompiler cursedcompiler is offline
New User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 7
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have a Soekris Net4801 as an all-in-one box (router, firewall, dsn server, proxies, ups monitor, ...) and a Shuttle XPC SB77G5 as a desktop box. i highly recommend both brands: they're sturdy, have quality components and are fully supported. i used to have a large dmz with boxes running OpenBSD, but since a few years i just use virtual machines (vmware now - switching to qemu soon and hopefully won't regret it)

many people seem to love virtualization
Reply With Quote
Old 21st June 2008
Carpetsmoker's Avatar
Carpetsmoker Carpetsmoker is offline
Real Name: Martin
Old man from scene 24
 
Join Date: Apr 2008
Location: Eindhoven, Netherlands
Posts: 2,064
Thanked 198 Times in 156 Posts
Default

I have one OpenBSD machine, a firewall/router called andraia:
OpenBSD 3.9
Pentium I 166MHz
64MB RAM
2x 3Com 3c905
A 2GB hard disk which I suspect is failing ...
__________________
UNIX was not designed to stop you from doing stupid things, because that would also stop you from doing clever things.
Reply With Quote
Old 21st June 2008
Oko's Avatar
Oko Oko is offline
Fsck Surgeon
 
Join Date: May 2008
Location: Kosovo, Serbia
Posts: 762
Thanked 36 Times in 32 Posts
Default

Six machines in total two of which are running 4.3 current and four of them running 4.3 release. Unfortunately I do not have SUN's hardware at this moment as I sold year ago SUN 10 Ultra 2x450MHz with 3x12GB SCSI HDD, original monitor, keyboard and the mouse. OpenBSD didn't support SMP kernel on sparc64 back than which was the sole reason I sold it. I will never forgive that to myself.

Home made:
CPU: Intel Core 2 Duo E2180
Mainboard : Asus P5L-VM 1394
RAM : 3 GB DDR667
HDD: 160GB
LightON: DVD+rw

Dell Optiplex P4
CPU: P4 1.8GHz
RAM: 512 168 pins DIMM memory 133
HDD: 3x12 GB
LightON: DVD+rw


IBM ThinkPad A20p
PIII 700MHz
RAM 256 MB
HDD 12GB


3 other PIII DeLL Dimensions with CPU speeds ranging from 700 MHz- 1.3 GHz, RAM 512 MB of 168 pins DIMM 133 each, used for different purposes and containing 1-4 smaller 6GB-12GB IDE HDD.

Last edited by Oko; 22nd June 2008 at 12:05 AM.
Reply With Quote
Old 23rd June 2008
jones jones is offline
New User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

One little eeepc running the latest snapshot i have time for, dies every so often at random, due to lack of acpi/apm support.
__________________
------------------------------
jones on the Super Dimension Fortress
SDF Public Access System - http://sdf.lonestar.org
Reply With Quote
Old 23rd June 2008
dk_netsvil dk_netsvil is offline
Real Name: Devon
Fdisk Soldier
 
Join Date: May 2008
Location: New York
Posts: 75
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

My File Server is running OpenBSD 4.2
Asus NCCH-DL-UAYZ
2x Xeon SL7TC at 3 GHz
2GB DDR400
4x18.2 GB
2x400 GB
Reply With Quote
Old 26th June 2008
EvilMonkeySlayer EvilMonkeySlayer is offline
New User
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

FTP Server running OpenBSD 4.3.

Compaq Proliant ML370.
1GHz Pentium 3
1GB RAM (2x 512MB PC133 SDRAM)
2x 36.4GB 10k RPM SCSI hard drives

Quote:
Originally Posted by dmesg
OpenBSD 4.3 (GENERIC) #698: Wed Mar 12 11:07:05 MDT 2008
deraadt@i386.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: Intel Pentium III ("GenuineIntel" 686-class) 1 GHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,P GE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,MMX,FXSR,SSE
real mem = 1073295360 (1023MB)
avail mem = 1029787648 (982MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 12/31/99, BIOS32 rev. 0 @ 0xf0000, SMBIOS rev. 2.3 @ 0xf206c (27 entries)
bios0: vendor Compaq version "P17" date 12/18/2002
bios0: Compaq ProLiant ML370
acpi0 at bios0: rev 0, can't enable ACPI
bios0: ROM list: 0xc0000/0x8000 0xe8000/0x6000 0xee000/0x2000!
cpu0 at mainbus0
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "ServerWorks CNB20LE Host" rev 0x05
pchb1 at pci0 dev 0 function 1 "ServerWorks CNB20LE Host" rev 0x05
pci1 at pchb1 bus 3
siop0 at pci0 dev 1 function 0 "Symbios Logic 53c1510D" rev 0x02: irq 10, using 4K of on-board RAM
scsibus0 at siop0: 16 targets
siop1 at pci0 dev 1 function 1 "Symbios Logic 53c1510D" rev 0x02: irq 11, using 4K of on-board RAM
scsibus1 at siop1: 16 targets
sd0 at scsibus1 targ 0 lun 0: <COMPAQ, BD03688272, HPB4> SCSI3 0/direct fixed
sd0: 34732MB, 43962 cyl, 2 head, 809 sec, 512 bytes/sec, 71132000 sec total
sd1 at scsibus1 targ 1 lun 0: <COMPAQ, BD036863AC, HPB4> SCSI3 0/direct fixed
sd1: 34732MB, 49070 cyl, 2 head, 724 sec, 512 bytes/sec, 71132000 sec total
fxp0 at pci0 dev 2 function 0 "Intel 8255x" rev 0x08, i82559: irq 15, address 00:02:a5:51:be:a8
inphy0 at fxp0 phy 1: i82555 10/100 PHY, rev. 4
vga1 at pci0 dev 3 function 0 "ATI Mach64 GV" rev 0x7a
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
"Compaq Netelligent ASMC" rev 0x00 at pci0 dev 4 function 0 not configured
piixpm0 at pci0 dev 15 function 0 "ServerWorks OSB4" rev 0x51: SMBus disabled
pciide0 at pci0 dev 15 function 1 "ServerWorks OSB4 IDE" rev 0x00: DMA
atapiscsi0 at pciide0 channel 0 drive 1
scsibus2 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus2 targ 0 lun 0: <COMPAQ, CRD-8402B, 1.03> SCSI0 5/cdrom removable
cd0(pciide0:0:1): using PIO mode 4, DMA mode 2
pciide0: no compatibility interrupt for use by channel 1
isa0 at mainbus0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
spkr0 at pcppi0
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
pccom0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
pccom1 at isa0 port 0x2f8/8 irq 3: ns16550a, 16 byte fifo
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
fd0 at fdc0 drive 0: 1.44MB 80 cyl, 2 head, 18 sec
biomask 7fe5 netmask ffe5 ttymask ffe7
mtrr: Pentium Pro MTRR support
softraid0 at root
siop1: target 0 now using tagged 16 bit 40.0 MHz 31 REQ/ACK offset xfers
siop1: target 1 now using tagged 16 bit 40.0 MHz 31 REQ/ACK offset xfers
root on sd0a swap on sd0b dump on sd0b
Reply With Quote
Old 9th July 2008
rifqi rifqi is offline
New User
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OpenBSD 4.3 i386 Intel(R) Celeron(R) CPU 1.70GHz ("GenuineIntel" 686-class)
Hdd : 20Gb
Memory : 265Mb
gateway server

Code:
00 addr 1
viapm0 at pci0 dev 17 function 0 "VIA VT8235 ISA" rev 0x00
iic0 at viapm0
spdmem0 at iic0 addr 0x50: 256MB DDR SDRAM non-parity PC2100CL2.5
pciide0 at pci0 dev 17 function 1 "VIA VT82C571 IDE" rev 0x06: ATA133, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <MAXTOR 4K020H1>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 19470MB, 39876480 sectors
atapiscsi0 at pciide0 channel 0 drive 1
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <HL-DT-ST, CD-ROM GCR-8526B, 1.00> SCSI0 5/cdrom removable
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
cd0(pciide0:0:1): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
pciide0: channel 1 disabled (no drives)
auvia0 at pci0 dev 17 function 5 "VIA VT8233 AC97" rev 0x50: irq 10
ac97: codec id 0x56494161 (VIA Technologies VT1612A)
ac97: codec features headphone, 18 bit DAC, 18 bit ADC, KS Waves 3D
audio0 at auvia0
vr0 at pci0 dev 18 function 0 "VIA RhineII-2" rev 0x74: irq 11, address 00:0b:6a:18:2e:62
ukphy0 at vr0 phy 1: Generic IEEE 802.3u media interface, rev. 8: OUI 0x004063, model 0x0032
usb1 at uhci0: USB revision 1.0
uhub1 at usb1 "VIA UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb2 at uhci1: USB revision 1.0
uhub2 at usb2 "VIA UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb3 at uhci2: USB revision 1.0
uhub3 at usb3 "VIA UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
isa0 at mainbus0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
spkr0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
wbsio0 at isa0 port 0x2e/2: W83697HF rev 0x12
 port 0x295/2 not configured
lm0 at isa0 port 0x290/8: W83697HF
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
pccom0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
biomask fd6d netmask fd6d ttymask ffef
mtrr: Pentium Pro MTRR support
softraid0 at root
root on wd0a swap on wd0b dump on wd0b

Last edited by rifqi; 9th July 2008 at 09:50 AM.
Reply With Quote
Old 13th July 2008
revzalot's Avatar
revzalot revzalot is offline
Shell Scout
 
Join Date: May 2008
Posts: 123
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I've been using an AMD K6 class CPU with 256 M RAM with great success as my firewall since OpenBSD 3.0. It started out as a Windows 98 machine and I was planning to give it away due to it becoming obsolete when Windows 2000 came out. But thanks to OBSD, it has become the guardian of my network and it amazes me still for the uptime. The only issue it had throughout the years was a faulty nic card which was recently replaced. The power supply and everything else is original. The secret for longevity is the adequate cooling in the case. My Soyo board places the CPU at the bottom of the case and I run two fans front and back through it. Unbelievable!

Code:
OpenBSD 4.3 (GENERIC) #698: Wed Mar 12 11:07:05 MDT 2008
    deraadt@i386.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
cpu0: AMD-K6(tm) 3D+ Processor ("AuthenticAMD" 586-class) 401 MHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,MCE,CX8,PGE,MMX
real mem  = 268005376 (255MB)
avail mem = 251092992 (239MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 05/16/00, BIOS32 rev. 0 @ 0xfb210, SMBIOS rev. 2.2 @ 0xf0800 (33 entries)
bios0: vendor Award Software International, Inc. version "4.51 PG" date 05/16/2000
bios0: VIA Technologies, Inc. VT82C597
apm0 at bios0: Power Management spec V1.2 (slowidle)
apm0: AC on, battery charge unknown
acpi at bios0 function 0x0 not configured
pcibios0 at bios0: rev 2.1 @ 0xf0000/0xb698
pcibios0: PCI IRQ Routing Table rev 1.0 @ 0xfdcd0/112 (5 entries)
pcibios0: PCI Exclusive IRQs: 5 10 11 12
pcibios0: PCI Interrupt Router at 000:07:0 ("VIA VT82C586 ISA" rev 0x00)
pcibios0: PCI bus #1 is the last bus
bios0: ROM list: 0xc0000/0x8000 0xc8000/0x4000!
cpu0 at mainbus0
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (no bios)
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "VIA VT82C597 PCI" rev 0x04
agp0 at pchb0: v2, aperture at 0xd0000000, size 0x10000000
ppb0 at pci0 dev 1 function 0 "VIA VT82C598 AGP" rev 0x00
pci1 at ppb0 bus 1
vga1 at pci1 dev 0 function 0 "3DFX Interactive Voodoo3" rev 0x01
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
pcib0 at pci0 dev 7 function 0 "VIA VT82C586 ISA" rev 0x47
pciide0 at pci0 dev 7 function 1 "VIA VT82C571 IDE" rev 0x06: ATA33, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
wd0 at pciide0 channel 0 drive 0: <WDC AC516800>
wd0: 16-sector PIO, LBA, 16124MB, 33022080 sectors
wd1 at pciide0 channel 0 drive 1: <ST34342A>
wd1: 16-sector PIO, LBA, 4103MB, 8404830 sectors
wd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
wd1(pciide0:0:1): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
wd2 at pciide0 channel 1 drive 0: <IBM-DTTA-350840>
wd2: 16-sector PIO, LBA, 8063MB, 16514064 sectors
atapiscsi0 at pciide0 channel 1 drive 1
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <PHILIPS, PCRW404, 1.06> SCSI0 5/cdrom removable
wd2(pciide0:1:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 2
cd0(pciide0:1:1): using PIO mode 4, DMA mode 2
uhci0 at pci0 dev 7 function 2 "VIA VT83C572 USB" rev 0x02: irq 10
"VIA VT82C586 Power" rev 0x10 at pci0 dev 7 function 3 not configured
xl0 at pci0 dev 8 function 0 "3Com 3c905B 100Base-TX" rev 0x30: irq 11, address 00:10:5a:6d:a9:c1
exphy0 at xl0 phy 24: 3Com internal media interface
ral0 at pci0 dev 9 function 0 "Ralink RT2661" rev 0x00: irq 12, address 00:14:a5:d9:0f:61
ral0: MAC/BBP RT2661D, RF RT2529 (MIMO XR)
rl0 at pci0 dev 10 function 0 "Realtek 8139" rev 0x10: irq 5, address 00:14:d1:15:81:d2
rlphy0 at rl0 phy 0: RTL internal PHY
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
spkr0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
pccom0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
pccom1 at isa0 port 0x2f8/8 irq 3: ns16550a, 16 byte fifo
fdc0 at isa0 port 0x3f0/6 irq 6 drq 2
fd0 at fdc0 drive 0: 1.44MB 80 cyl, 2 head, 18 sec
usb0 at uhci0: USB revision 1.0
uhub0 at usb0 "VIA UHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
biomask e745 netmask ff65 ttymask ffe7
mtrr: K6-family MTRR support (2 registers)
softraid0 at root
root on wd0a swap on wd0b dump on wd0b

Last edited by revzalot; 13th July 2008 at 10:09 PM. Reason: double words ack!
Reply With Quote
Old 13th July 2008
roundkat roundkat is offline
Shell Scout
 
Join Date: May 2008
Posts: 107
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

All Firewalls and SMTP gateways...

Intel NetPC BL440ZX 400Mhz Celeron (I have a few of these and they are very low power)
- 256RAM
- 4.4 -beta

Home Built
VIA pc-1 Platform VIA C7-D 1.5GHz CPU + VIA CN700 Chipset PC2500E
- 1 Gig RAM
- 4.4 -beta

Asus Terminator C3V - VIA Samuel 2 ("CentaurHauls" 686-class) 801 MHz
- 256 RAM
- 4.3 -stable
__________________
All posts sent on ReCycled Electrons...

Last edited by roundkat; 8th September 2008 at 09:09 PM. Reason: updated version
Reply With Quote
Old 10th August 2008
Carpetsmoker's Avatar
Carpetsmoker Carpetsmoker is offline
Real Name: Martin
Old man from scene 24
 
Join Date: Apr 2008
Location: Eindhoven, Netherlands
Posts: 2,064
Thanked 198 Times in 156 Posts
Default

My OpenBSD firewall died ... I replaced the disk, put in the power connector in the wrong way, the result was molten plastic, lots of smoke, and a broken machine.

But I had a AMD K6 300MHz machine lying around to replace it ... Upgraded to OpenBSD 4.3 while I was at it ...
__________________
UNIX was not designed to stop you from doing stupid things, because that would also stop you from doing clever things.
Reply With Quote
Old 14th August 2008
Crypt Crypt is offline
Port Guard
 
Join Date: Aug 2008
Location: Ajax, Ontario
Posts: 32
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OpenBSD 4.3 on a P3-433 128MB RAM 80GB HD just to play around and learn it

Tried to install it on my HP 530 laptop, but so far have had no luck.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Your FreeBSD Hardware FloridaBSD FreeBSD General 70 12th July 2013 10:04 AM
Your NetBSD hardware PhotoJim NetBSD General 12 5th January 2012 07:37 AM
Hardware recommendation: what hardware to buy for my new FreeBSD desktop? Broodjegehaktmetmayo General Hardware 92 11th February 2009 10:43 PM
upgrading/new hardware from 4.0 knasbas OpenBSD Installation and Upgrading 1 7th January 2009 02:55 AM
What Sun hardware do you have revzalot General Hardware 7 22nd August 2008 01:44 PM


All times are GMT. The time now is 02:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick