DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD General

FreeBSD General Other questions regarding FreeBSD which do not fit in any of the categories below.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1   (View Single Post)  
Old 16th July 2008
mc_i2020 mc_i2020 is offline
Port Guard
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 22
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default NVIDIA driver fails to load, freebsd 7.0

Hi,
I'm trying to get the nvidia drivers working but it fails with the following error.

nvidia0: <GeForce 8400M GS> on vgapci0
vgapci0: child nvidia0 requested pci_enable_busmaster
vgapci0: child nvidia0 requested pci_enable_io
nvidia0: NVRM: NVIDIA MEM resource alloc failed, BAR 1 @ 0x14
nvidia0: NVRM: NVIDIA hardware alloc failed
device_attach: nvidia0 attach returned 6

My operating system is freebsd 7.0 and this is the Dell Vostro 1400 laptop.

Can someone please help me out?

Thanks,
Mani chandra
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is nVidia driver stable? rex FreeBSD General 14 31st October 2008 06:40 PM
FreeBSD NVidia driver installation maxrussell FreeBSD Ports and Packages 44 15th July 2008 10:39 PM
rum0 driver wireless fails after install jasites OpenBSD General 10 2nd June 2008 12:14 PM
problems with nvidia-driver-169.12 greencross FreeBSD General 8 21st May 2008 01:41 PM


All times are GMT. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick