DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD Installation and Upgrading

FreeBSD Installation and Upgrading Installing and upgrading FreeBSD.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 24th March 2009
EricM EricM is offline
New User
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Reboot loop on 7.0 upgraded to 7.1

I have upgraded 9 other servers so I think I know what i'm doing by now.
But this one is giving problems.

After installing the new kernel and reboot, server will get stuck in a reboot loop.
It will start loading freebsd then reboot and start over.
Nothing is logged anywhere about the problem.

The server current kernel is FreeBSD 7.0-RELEASE-p7 amd64 GENERIC.
I'm building the kernel from source.

If i restore old kernel it works again.

Does anyone know how to at least get it to log something about why it wont work or how to find what the problem is?
Reply With Quote
  #2   (View Single Post)  
Old 24th March 2009
DutchDaemon's Avatar
DutchDaemon DutchDaemon is offline
Real Name: Ben
Spam Refugee
 
Join Date: Jul 2008
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 337
Thanked 32 Times in 30 Posts
Default

Anything in /var/log/dmesg.[today|yesterday]?
Reply With Quote
  #3   (View Single Post)  
Old 24th March 2009
EricM EricM is offline
New User
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope. dmesg.today isnt even today, it has a modification date of a few days ago.
Reply With Quote
  #4   (View Single Post)  
Old 25th March 2009
EricM EricM is offline
New User
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I figured it out.
I deleted /usr/src and cvsup again.

I guess I got a bad download the first time.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anyone else getting ./configure failures since libtool was upgraded? TerryP FreeBSD Ports and Packages 0 22nd August 2009 06:06 AM
problem to first reboot after installation openbsd OpenBSD Installation and Upgrading 3 16th May 2009 06:30 PM
Portsnap causes system to reboot Weaseal FreeBSD Ports and Packages 22 11th October 2008 07:14 AM
ibm eserver x225 - 7.0 installation when btx halted / endless loop underlig FreeBSD Installation and Upgrading 3 3rd August 2008 02:19 PM
Anyone upgraded from Apache 1.3 to 2.2? windependence FreeBSD Ports and Packages 1 15th July 2008 04:04 PM


All times are GMT. The time now is 11:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick