DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD General

OpenBSD General Other questions regarding OpenBSD which do not fit in any of the categories below.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 31st October 2010
newbsdied newbsdied is offline
Port Guard
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 11
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default My keyboard is not working properly anymore in OpenBSD

i have just had this problem today. i have been using openbsd for almost a year. I tried to increase the brightness of my display and it completely turned off the back light on my laptop. I have done this about a week ago with no problems. I have not made any changes to the system. It does not happen with my other OS (windows, fedora). i have been getting hacked by a stalker for a long time now. How do i fix this and find out where the problem is? Even better, if someone can tell me how to trace back where the attacks generate, it would end all my problems. i know it is someone local and i have a good idea who is doing it, but i would like proof. I have a compaq presario v6000 running openbsd, fedora, and vista. openbsd 4.7 has the latest kde. i have firefox, as well. if you need more info, i'll be glad to supply it. if you want to get paid for a traceback, live in Maryland, US, and have extensive know-how, let me know.

Here is dmesg.
Quote:
OpenBSD 4.7 (GENERIC.MP) #449: Wed Mar 17 20:55:07 MDT 2010
deraadt@i386.openbsd.org:/usr/src/sy...ile/GENERIC.MP
cpu0: AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-50 ("AuthenticAMD" 686-class, 256KB L2 cache) 1.61 GHz
cpu0: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,P GE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2,HTT ,SSE3,CX16
real mem = 938037248 (894MB)
avail mem = 900149248 (858MB)
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: AT/286+ BIOS, date 11/22/07, BIOS32 rev. 0 @ 0xfdcf4, SMBIOS rev. 2.4 @ 0xf1c80 (20 entries)
bios0: vendor Hewlett-Packard version "F.3D" date 11/22/2007
bios0: Hewlett-Packard Presario V6000 (RV052UA#ABA)
acpi0 at bios0: rev 0
acpi0: tables DSDT FACP SSDT MCFG HPET APIC BOOT SLIC
acpi0: wakeup devices MAC0(S5)
acpitimer0 at acpi0: 3579545 Hz, 24 bits
acpihpet0 at acpi0: 25000000 Hz
acpimadt0 at acpi0 addr 0xfee00000: PC-AT compat
cpu0 at mainbus0: apid 0 (boot processor)
cpu0: apic clock running at 200MHz
cpu1 at mainbus0: apid 1 (application processor)
cpu1: AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-50 ("AuthenticAMD" 686-class, 256KB L2 cache) 1.61 GHz
cpu1: FPU,V86,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,P GE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2,HTT ,SSE3,CX16
ioapic0 at mainbus0: apid 2 pa 0xfec00000, version 11, 24 pins
acpiprt0 at acpi0: bus 0 (PCI0)
acpiprt1 at acpi0: bus 7 (P2P0)
acpiprt2 at acpi0: bus 255 (XVR0)
acpiprt3 at acpi0: bus 3 (XVR1)
acpiprt4 at acpi0: bus 1 (XVR2)
acpiec0 at acpi0
acpicpu0 at acpi0: C3, C2, PSS
acpicpu1 at acpi0: C3, C2, PSS
acpitz0 at acpi0: critical temperature 95 degC
acpibtn0 at acpi0: PWRB
acpibtn1 at acpi0: SLPB
acpiac0 at acpi0: AC unit online
acpibat0 at acpi0: BAT0 not present
acpibtn2 at acpi0: LID_
acpivideo0 at acpi0: UVGA
acpivout0 at acpivideo0: CRT_
acpivout1 at acpivideo0: LCD_
acpivout2 at acpivideo0: TV__
acpivout3 at acpivideo0: HDMI
acpivideo1 at acpi0: VGA_
acpivout4 at acpivideo1: CRT_
acpivout5 at acpivideo1: LCD_
acpivout6 at acpivideo1: TV__
acpivout7 at acpivideo1: HDMI
bios0: ROM list: 0xc0000/0xf200 0xcf800/0x1800
cpu0: PowerNow! K8 1608 MHz: speeds: 1600 800 MHz
pci0 at mainbus0 bus 0: configuration mode 1 (bios)
"NVIDIA C51 Host" rev 0xa2 at pci0 dev 0 function 0 not configured
"NVIDIA C51 Memory" rev 0xa2 at pci0 dev 0 function 1 not configured
"NVIDIA C51 Memory" rev 0xa2 at pci0 dev 0 function 2 not configured
"NVIDIA C51 Memory" rev 0xa2 at pci0 dev 0 function 3 not configured
"NVIDIA C51 Memory" rev 0xa2 at pci0 dev 0 function 4 not configured
"NVIDIA C51 Memory" rev 0xa2 at pci0 dev 0 function 5 not configured
"NVIDIA C51 Memory" rev 0xa2 at pci0 dev 0 function 6 not configured
"NVIDIA C51 Memory" rev 0xa2 at pci0 dev 0 function 7 not configured
ppb0 at pci0 dev 2 function 0 "NVIDIA C51 PCIE" rev 0xa1
pci1 at ppb0 bus 1
ppb1 at pci0 dev 3 function 0 "NVIDIA C51 PCIE" rev 0xa1
pci2 at ppb1 bus 3
bwi0 at pci2 dev 0 function 0 "Broadcom BCM4311" rev 0x01: apic 2 int 19 (irq 255), address 00:1a:73:3b:8e:32
vga1 at pci0 dev 5 function 0 "NVIDIA GeForce Go 6150" rev 0xa2
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
"NVIDIA MCP51 Host" rev 0xa2 at pci0 dev 9 function 0 not configured
pcib0 at pci0 dev 10 function 0 "NVIDIA MCP51 ISA" rev 0xa3
nviic0 at pci0 dev 10 function 1 "NVIDIA MCP51 SMBus" rev 0xa3
iic0 at nviic0
spdmem0 at iic0 addr 0x50: 512MB DDR2 SDRAM non-parity PC2-5300CL5 SO-DIMM
spdmem1 at iic0 addr 0x51: 512MB DDR2 SDRAM non-parity PC2-5300CL5 SO-DIMM
iic1 at nviic0
"NVIDIA MCP51 PMU" rev 0xa3 at pci0 dev 10 function 3 not configured
ohci0 at pci0 dev 11 function 0 "NVIDIA MCP51 USB" rev 0xa3: apic 2 int 11 (irq 11), version 1.0, legacy support
ehci0 at pci0 dev 11 function 1 "NVIDIA MCP51 USB" rev 0xa3: apic 2 int 7 (irq 7)
usb0 at ehci0: USB revision 2.0
uhub0 at usb0 "NVIDIA EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
pciide0 at pci0 dev 13 function 0 "NVIDIA MCP51 IDE" rev 0xf1: DMA, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
atapiscsi0 at pciide0 channel 0 drive 0
scsibus0 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <TSSTcorp, CD/DVDW TS-L632M, 0817> ATAPI 5/cdrom removable
cd0(pciide0:0:0): using PIO mode 4, DMA mode 2
pciide0: channel 1 ignored (disabled)
pciide1 at pci0 dev 14 function 0 "NVIDIA MCP51 SATA" rev 0xf1: DMA
pciide1: using apic 2 int 5 (irq 5) for native-PCI interrupt
wd0 at pciide1 channel 0 drive 0: <TOSHIBA MK1234GSX>
wd0: 16-sector PIO, LBA48, 114473MB, 234441648 sectors
wd0(pciide1:0:0): using PIO mode 4, Ultra-DMA mode 5
ppb2 at pci0 dev 16 function 0 "NVIDIA MCP51 PCI-PCI" rev 0xa2
pci3 at ppb2 bus 7
"Ricoh 5C832 Firewire" rev 0x00 at pci3 dev 5 function 0 not configured
sdhc0 at pci3 dev 5 function 1 "Ricoh 5C822 SD/MMC" rev 0x19: apic 2 int 11 (irq 11)
sdmmc0 at sdhc0
"Ricoh 5C843 MMC" rev 0x01 at pci3 dev 5 function 2 not configured
"Ricoh 5C592 Memory Stick" rev 0x0a at pci3 dev 5 function 3 not configured
"Ricoh 5C852 xD" rev 0x05 at pci3 dev 5 function 4 not configured
azalia0 at pci0 dev 16 function 1 "NVIDIA MCP51 HD Audio" rev 0xa2: apic 2 int 21 (irq 11)
azalia0: codecs: Conexant CX20549
audio0 at azalia0
nfe0 at pci0 dev 20 function 0 "NVIDIA MCP51 LAN" rev 0xa3: apic 2 int 10 (irq 10), address 00:1b:24:d9:62:87
rlphy0 at nfe0 phy 1: RTL8201L 10/100 PHY, rev. 1
pchb0 at pci0 dev 24 function 0 "AMD AMD64 0Fh HyperTransport" rev 0x00
pchb1 at pci0 dev 24 function 1 "AMD AMD64 0Fh Address Map" rev 0x00
pchb2 at pci0 dev 24 function 2 "AMD AMD64 0Fh DRAM Cfg" rev 0x00
kate0 at pci0 dev 24 function 3 "AMD AMD64 0Fh Misc Cfg" rev 0x00: core rev BH-F2
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pmsi0 at pckbc0 (aux slot)
pckbc0: using irq 12 for aux slot
wsmouse0 at pmsi0 mux 0
pcppi0 at isa0 port 0x61
midi0 at pcppi0: <PC speaker>
spkr0 at pcppi0
npx0 at isa0 port 0xf0/16: reported by CPUID; using exception 16
usb1 at ohci0: USB revision 1.0
uhub1 at usb1 "NVIDIA OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
mtrr: Pentium Pro MTRR support
vscsi0 at root
scsibus1 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
root on wd0a swap on wd0b dump on wd0b

Last edited by newbsdied; 31st October 2010 at 07:32 PM.
Reply With Quote
  #2   (View Single Post)  
Old 3rd November 2010
divadgnol67 divadgnol67 is offline
Fdisk Soldier
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 67
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

You should have taken the "blue pill"
Reply With Quote
  #3   (View Single Post)  
Old 4th November 2010
newbsdied newbsdied is offline
Port Guard
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 11
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i know i sound paranoid. It just that i know who is doing it. I had someone tell me about this person watching my traffic in real life. That is why i am panicked. This person looks for anything they can find that makes me look bad, e.g. a C on a test, porno, etc., and shares it with people from my college. I have had this same person go into my school account to prove that they were not playing with me. My password became public property. i changed the password and try to change regularly, but it can be used to add/drop classes and much more. That is why I am freaking out. The authentication for the password is done through https, so i don't know how they can sniff it. i will use some of the suggestions from the other thread to see if i can find out more.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OpenBSD keyboard layouts psycho OpenBSD General 6 15th March 2010 03:04 AM
Can't passwd on all accounts anymore ck2323 FreeBSD General 1 7th October 2009 03:28 AM
[ OpenBSD 4.5 ] apm -C not working wraith0x2b OpenBSD Installation and Upgrading 17 6th May 2009 09:03 AM
Working around cheap SOHO routers under OpenBSD BSDfan666 Guides 1 23rd November 2008 07:44 PM
Working Configuration for Openbsd 4.0 - Postfix - SASL - TLS roundkat Guides 0 4th May 2008 05:38 PM


All times are GMT. The time now is 05:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick