DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD Ports and Packages

FreeBSD Ports and Packages Installation and upgrading of ports and packages on FreeBSD.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 20th December 2010
Mantazz Mantazz is offline
Shell Scout
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 90
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Webalizer doesn't do locations

Not sure how many others here use the "webalizer" port from ports/www, but I have run into a problem I thought maybe someone could help me figure out. I use a FreeBSD 6.2-RELEASE system at home as my webserver, running Apache 2.2.4. I installed Webalizer V2.20-01 from ports a while ago for going through my logs.

However, when I run it, it never gets the country identification on visitors. I tried running it with the "-w" switch and that made no difference. Right now either way it shows 100.00% of the visitors as "unknown / unresolved".

Am I missing something that needs to be installed for this to work? I couldn't find anything anywhere else that seemed to explain this.
Reply With Quote
  #2   (View Single Post)  
Old 20th December 2010
DutchDaemon's Avatar
DutchDaemon DutchDaemon is offline
Real Name: Ben
Spam Refugee
 
Join Date: Jul 2008
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 337
Thanked 32 Times in 30 Posts
Default

You would have to at least turn
Code:
DNSLookup=1
on in the awstats config file you're using or use a GeoIP plugin. You should have an awstats.model.conf file explaining all of the options about country/geoip coding. Mine lives in /usr/local/www/awstats/cgi-bin/. Not sure how default that is/was.
Reply With Quote
Reply

Tags
apache, httpd, webalizer

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple Locations divadgnol67 OpenBSD General 3 7th October 2010 04:20 PM
ln -f at boot doesn't work lordyan OpenBSD General 3 19th February 2009 03:50 PM
FreeBSD doesn't boot purak FreeBSD Installation and Upgrading 7 9th October 2008 05:24 PM
sshd doesn't time out arch FreeBSD Security 4 6th September 2008 12:23 PM
/dev/ulpt0 doesn't respond Shagbag OpenBSD General 3 7th July 2008 03:50 PM


All times are GMT. The time now is 10:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick