DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD Ports and Packages

FreeBSD Ports and Packages Installation and upgrading of ports and packages on FreeBSD.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 16th June 2011
congavangkiev congavangkiev is offline
New User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Problem config mpd5?

I use FreeBSD v 8.0. I set up and configured mpd5 successfully. I connected VPN.
Code:
ng0: flags=88d1<UP,POINTOPOINT,RUNNING,NOARP,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1400
        inet 172.20.2.254 --> 172.20.2.14 netmask 0xffffffff
ng1: flags=88d1<UP,POINTOPOINT,RUNNING,NOARP,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1396
        inet 172.20.2.254 --> 172.20.2.253 netmask 0xffffffff
ng2: flags=88d1<UP,POINTOPOINT,RUNNING,NOARP,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1396
        inet 172.20.2.254 --> 172.20.2.84 netmask 0xffffffff
ng3: flags=88d1<UP,POINTOPOINT,RUNNING,NOARP,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1400
        inet 172.20.2.254 --> 172.20.2.200 netmask 0xffffffff
ng4: flags=88d1<UP,POINTOPOINT,RUNNING,NOARP,SIMPLEX,MULTICAST> metric 0 mtu 1400
        inet 172.20.2.254 --> 172.20.2.17 netmask 0xffffffff
And I can fix: user1 for IP 1. But I can't fix ng1 for user 1. How to configure ng1 for user 1 ? Please help me.

Thank you very much.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is the problem X11, Fvwm2, or Firefox? Key binding config... jackthechemist OpenBSD General 11 1st February 2011 06:49 AM
How to re-run make config? FreeBee FreeBSD Ports and Packages 5 11th January 2010 10:56 AM
pf config error Stellar OpenBSD Security 5 3rd September 2009 01:01 PM
Need to use full path to commands and xorg.config problem phreud FreeBSD General 4 17th November 2008 07:44 PM
mpd5 stoped working after subnet change hamba FreeBSD General 0 29th May 2008 04:22 PM


All times are GMT. The time now is 03:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick