DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > NetBSD > NetBSD General

NetBSD General Other questions regarding NetBSD which do not fit in any of the categories below.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 15th September 2011
alkaBSD alkaBSD is offline
New User
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Network connection trouble

Hello,

I have trouble with network setup on NetBSD 5.1 installed on Laptop Toshiba Satellite Pro L650. I need to know if this is the problem of missing driver or my unability to setup this interface.

The result of code:
dmesg|grep ethernet

vendor 0x1969 product 0x2060 (ethernet network, revision 0xc1) at pci2 dev 0 function 0 not configured

dmesg|grep network

vendor 0x14c4 product 0x4727 (miscellaneous network, revision 0x01) at pci3 dev 0 function 0 not configured

Please, help me. Is this just problem of missing configuration or trouble of missing driver? Thanks a lot.
Reply With Quote
  #2   (View Single Post)  
Old 15th September 2011
BSDfan666 BSDfan666 is offline
Real Name: N/A, this is the interweb.
Helpful companion
 
Join Date: Apr 2008
Location: Ontario, Canada
Posts: 2,223
Thanked 193 Times in 184 Posts
Default

The Ethernet interface is an Attansic (..now Atheros) L2C, OpenBSD may support this device I believe.

I do not follow NetBSD development, but, you should try a snapshot.. they may have added support since the 5.1 release.

I can't find any results for the PCI vendor ID 0x14c4, was that a typo perhaps?

0x14e4:0x4727 is a Broadcom BCM4313 b/g/n wireless device.

There is no support for that device on OpenBSD, however, NetBSD might.

Last edited by BSDfan666; 15th September 2011 at 09:40 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Working dial-up connection - No Client Connection vigol FreeBSD General 5 22nd November 2009 10:59 PM
Openbsd 4.5 network connection timeout andrewm OpenBSD General 4 11th September 2009 02:32 AM
Wireless Network Loses Connection JMJ_coder NetBSD General 5 17th February 2009 09:14 PM
Network connection works fine, and then... snes-addict OpenBSD General 8 20th October 2008 11:13 PM
Trouble with ZFS switch dewarrn1 FreeBSD General 2 11th September 2008 11:58 PM


All times are GMT. The time now is 07:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick