DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > OpenBSD > OpenBSD General

OpenBSD General Other questions regarding OpenBSD which do not fit in any of the categories below.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 12th May 2014
moisespedro moisespedro is offline
Port Guard
 
Join Date: May 2014
Posts: 15
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default [SOLVED] OpenBSD 5.5 video problem

Hi, recently I decided to give BSD a try and I've chosen OprnBSD. However, it is not working properly. The video was not working, right before the console login prompt my screen would go blank. A user on another forum told me to type "boot -c" and then "disable radeondrm" at the boot prompt. It worked fine but now, under console and Xorg I am stuck with 1280x1024 resolution (on my gentoo box both run at 1920x1080). I would post my dmesg but I am not allowed to (damn).

I am running with a 6670 radeon card

EDIT: I am a complete BSD noob I assume it is some kernel config?

Last edited by moisespedro; 12th May 2014 at 10:41 PM.
Reply With Quote
  #2   (View Single Post)  
Old 12th May 2014
jggimi's Avatar
jggimi jggimi is online now
More noise than signal
 
Join Date: May 2008
Location: USA
Posts: 3,609
Thanked 214 Times in 189 Posts
Default

Hello, and welcome!

You cannot include links on your first few posts, but you should be able to include your dmesg inline wrapped in [code] and [/code] tags. Along with your dmesg, post a copy of /var/log/Xorg.0.log.

The reason you can't get full resolution is you have disabled radeondrm, and you're limited to VESA resolutions.
Reply With Quote
  #3   (View Single Post)  
Old 12th May 2014
moisespedro moisespedro is offline
Port Guard
 
Join Date: May 2014
Posts: 15
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the info and the welcoming message
Well, I can't post my Xorg.log right now because I am on my phone

This is my dmesg
Code:
OpenBSD 5.5 (GENERIC.MP) #315: Wed Mar  5 09:37:46 MST 2014
    deraadt@amd64.openbsd.org:/usr/src/sys/arch/amd64/compile/GENERIC.MP
real mem = 4259840000 (4062MB)
avail mem = 4137832448 (3946MB)
User Kernel Config
UKC> disabe\^H \^Hle radeondrm
209 radeondrm* disabled
UKC> quit
Continuing...
mainbus0 at root
bios0 at mainbus0: SMBIOS rev. 2.5 @ 0x9f400 (52 entries)
bios0: vendor American Megatrends Inc. version "1101" date 04/19/2013
bios0: ASUSTeK Computer INC. M5A78L-M LX/BR
acpi0 at bios0: rev 2
acpi0: sleep states S0 S1 S3 S4 S5
acpi0: tables DSDT FACP APIC MCFG OEMB HPET SSDT
acpi0: wakeup devices PCE2(S4) PCE3(S4) PCE4(S4) RLAN(S4) PCE5(S4) PCE6(S4) PCE7(S4) PCE9(S4) PCEA(S4) PCEB(S4) PCEC(S4) SBAZ(S4) PS2K(S4) PS2M(S4) UAR1(S4) P0PC(S4) [...]
acpitimer0 at acpi0: 3579545 Hz, 32 bits
acpimadt0 at acpi0 addr 0xfee00000: PC-AT compat
cpu0 at mainbus0: apid 16 (boot processor)
cpu0: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor , 3500.53 MHz
cpu0: FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2,HTT,SSE3,PCLMUL,MWAIT,SSSE3,FMA3,CX16,SSE4.1,SSE4.2,POPCNT,AES,XSAVE,AVX,F16C,NXE,MMXX,FFXSR,LONG,LAHF,CMPLEG,SVM,EAPICSP,AMCR8,ABM,SSE4A,MASSE,3DNOWP,OSVW,IBS,XOP,SKINIT,WDT,FMA4,NODEID,TBM,TOPEXT,ITSC,BMI1
cpu0: 64KB 64b/line 2-way I-cache, 16KB 64b/line 4-way D-cache, 2MB 64b/line 16-way L2 cache, 8MB 64b/line 64-way L3 cache
cpu0: ITLB 48 4KB entries fully associative, 24 4MB entries fully associative
cpu0: DTLB 64 4KB entries fully associative, 64 4MB entries fully associative
cpu0: smt 0, core 0, package 0
mtrr: Pentium Pro MTRR support, 8 var ranges, 88 fixed ranges
cpu0: apic clock running at 200MHz
cpu0: mwait min=64, max=64, C-substates=0.0.0.0.0, IBE
cpu1 at mainbus0: apid 17 (application processor)
cpu1: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor , 335.87 MHz
cpu1: FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2,HTT,SSE3,PCLMUL,MWAIT,SSSE3,FMA3,CX16,SSE4.1,SSE4.2,POPCNT,AES,XSAVE,AVX,F16C,NXE,MMXX,FFXSR,LONG,LAHF,CMPLEG,SVM,EAPICSP,AMCR8,ABM,SSE4A,MASSE,3DNOWP,OSVW,IBS,XOP,SKINIT,WDT,FMA4,NODEID,TBM,TOPEXT,ITSC,BMI1
cpu1: 64KB 64b/line 2-way I-cache, 16KB 64b/line 4-way D-cache, 2MB 64b/line 16-way L2 cache, 8MB 64b/line 64-way L3 cache
cpu1: ITLB 48 4KB entries fully associative, 24 4MB entries fully associative
cpu1: DTLB 64 4KB entries fully associative, 64 4MB entries fully associative
cpu1: smt 0, core 1, package 0
cpu2 at mainbus0: apid 18 (application processor)
cpu2: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor , 335.84 MHz
cpu2: FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2,HTT,SSE3,PCLMUL,MWAIT,SSSE3,FMA3,CX16,SSE4.1,SSE4.2,POPCNT,AES,XSAVE,AVX,F16C,NXE,MMXX,FFXSR,LONG,LAHF,CMPLEG,SVM,EAPICSP,AMCR8,ABM,SSE4A,MASSE,3DNOWP,OSVW,IBS,XOP,SKINIT,WDT,FMA4,NODEID,TBM,TOPEXT,ITSC,BMI1
cpu2: 64KB 64b/line 2-way I-cache, 16KB 64b/line 4-way D-cache, 2MB 64b/line 16-way L2 cache, 8MB 64b/line 64-way L3 cache
cpu2: ITLB 48 4KB entries fully associative, 24 4MB entries fully associative
cpu2: DTLB 64 4KB entries fully associative, 64 4MB entries fully associative
cpu2: smt 0, core 2, package 0
cpu3 at mainbus0: apid 19 (application processor)
cpu3: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor , 335.83 MHz
cpu3: FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2,HTT,SSE3,PCLMUL,MWAIT,SSSE3,FMA3,CX16,SSE4.1,SSE4.2,POPCNT,AES,XSAVE,AVX,F16C,NXE,MMXX,FFXSR,LONG,LAHF,CMPLEG,SVM,EAPICSP,AMCR8,ABM,SSE4A,MASSE,3DNOWP,OSVW,IBS,XOP,SKINIT,WDT,FMA4,NODEID,TBM,TOPEXT,ITSC,BMI1
cpu3: 64KB 64b/line 2-way I-cache, 16KB 64b/line 4-way D-cache, 2MB 64b/line 16-way L2 cache, 8MB 64b/line 64-way L3 cache
cpu3: ITLB 48 4KB entries fully associative, 24 4MB entries fully associative
cpu3: DTLB 64 4KB entries fully associative, 64 4MB entries fully associative
cpu3: smt 0, core 3, package 0
cpu4 at mainbus0: apid 20 (application processor)
cpu4: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor , 336.01 MHz
cpu4: FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2,HTT,SSE3,PCLMUL,MWAIT,SSSE3,FMA3,CX16,SSE4.1,SSE4.2,POPCNT,AES,XSAVE,AVX,F16C,NXE,MMXX,FFXSR,LONG,LAHF,CMPLEG,SVM,EAPICSP,AMCR8,ABM,SSE4A,MASSE,3DNOWP,OSVW,IBS,XOP,SKINIT,WDT,FMA4,NODEID,TBM,TOPEXT,ITSC,BMI1
cpu4: 64KB 64b/line 2-way I-cache, 16KB 64b/line 4-way D-cache, 2MB 64b/line 16-way L2 cache, 8MB 64b/line 64-way L3 cache
cpu4: ITLB 48 4KB entries fully associative, 24 4MB entries fully associative
cpu4: DTLB 64 4KB entries fully associative, 64 4MB entries fully associative
cpu4: smt 0, core 4, package 0
cpu5 at mainbus0: apid 21 (application processor)
cpu5: AMD FX(tm)-6300 Six-Core Processor , 335.87 MHz
cpu5: FPU,VME,DE,PSE,TSC,MSR,PAE,MCE,CX8,APIC,SEP,MTRR,PGE,MCA,CMOV,PAT,PSE36,CFLUSH,MMX,FXSR,SSE,SSE2,HTT,SSE3,PCLMUL,MWAIT,SSSE3,FMA3,CX16,SSE4.1,SSE4.2,POPCNT,AES,XSAVE,AVX,F16C,NXE,MMXX,FFXSR,LONG,LAHF,CMPLEG,SVM,EAPICSP,AMCR8,ABM,SSE4A,MASSE,3DNOWP,OSVW,IBS,XOP,SKINIT,WDT,FMA4,NODEID,TBM,TOPEXT,ITSC,BMI1
cpu5: 64KB 64b/line 2-way I-cache, 16KB 64b/line 4-way D-cache, 2MB 64b/line 16-way L2 cache, 8MB 64b/line 64-way L3 cache
cpu5: ITLB 48 4KB entries fully associative, 24 4MB entries fully associative
cpu5: DTLB 64 4KB entries fully associative, 64 4MB entries fully associative
cpu5: smt 0, core 5, package 0
ioapic0 at mainbus0: apid 22 pa 0xfec00000, version 21, 24 pins
ioapic0: misconfigured as apic 6, can't remap to apid 22
acpimcfg0 at acpi0 addr 0xe0000000, bus 0-255
acpihpet0 at acpi0: 14318180 Hz
acpiprt0 at acpi0: bus 0 (PCI0)
acpiprt1 at acpi0: bus -1 (P0P1)
acpiprt2 at acpi0: bus 1 (PCE2)
acpiprt3 at acpi0: bus -1 (PCE3)
acpiprt4 at acpi0: bus 2 (PCE4)
acpiprt5 at acpi0: bus -1 (PCE9)
acpiprt6 at acpi0: bus -1 (PCEA)
acpiprt7 at acpi0: bus 3 (P0PC)
acpicpu0 at acpi0: C2, PSS
acpicpu1 at acpi0: C2, PSS
acpicpu2 at acpi0: C2, PSS
acpicpu3 at acpi0: C2, PSS
acpicpu4 at acpi0: C2, PSS
acpicpu5 at acpi0: C2, PSS
aibs0 at acpi0 RTMP RVLT RFAN GGRP GITM SITM
acpibtn0 at acpi0: PWRB
cpu0: 3500 MHz: speeds: 3500 3000 2500 2000 1400 MHz
pci0 at mainbus0 bus 0
pchb0 at pci0 dev 0 function 0 "AMD RS780 Host" rev 0x00
ppb0 at pci0 dev 2 function 0 "AMD RS780 PCIE" rev 0x00: msi
pci1 at ppb0 bus 1
vga1 at pci1 dev 0 function 0 "ATI Radeon HD 6670" rev 0x00
wsdisplay0 at vga1 mux 1: console (80x25, vt100 emulation)
wsdisplay0: screen 1-5 added (80x25, vt100 emulation)
azalia0 at pci1 dev 0 function 1 "ATI Radeon HD 6670 Audio" rev 0x00: msi
azalia0: no supported codecs
ppb1 at pci0 dev 4 function 0 "AMD RS780 PCIE" rev 0x00: msi
pci2 at ppb1 bus 2
re0 at pci2 dev 0 function 0 "Realtek 8168" rev 0x06: RTL8168E/8111E-VL (0x2c80), msi, address 74:d0:2b:cc:47:48
rgephy0 at re0 phy 7: RTL8169S/8110S PHY, rev. 5
ahci0 at pci0 dev 17 function 0 "ATI SBx00 SATA" rev 0x00: apic 22 int 22, AHCI 1.1
scsibus0 at ahci0: 32 targets
sd0 at scsibus0 targ 0 lun 0: <ATA, MAXTOR STM332062, 3.AA> SCSI3 0/direct fixed t10.ATA_MAXTOR_STM3320620AS_5QF7LK9B
sd0: 305244MB, 512 bytes/sector, 625140335 sectors
sd1 at scsibus0 targ 2 lun 0: <ATA, WDC WD5000AAKS-0, 05.0> SCSI3 0/direct fixed naa.50014ee10306a8ee
sd1: 476938MB, 512 bytes/sector, 976771055 sectors
ohci0 at pci0 dev 18 function 0 "ATI SB700 USB" rev 0x00: apic 22 int 16, version 1.0, legacy support
ohci1 at pci0 dev 18 function 1 "ATI SB700 USB" rev 0x00: apic 22 int 16, version 1.0, legacy support
ehci0 at pci0 dev 18 function 2 "ATI SB700 USB2" rev 0x00: apic 22 int 17
usb0 at ehci0: USB revision 2.0
uhub0 at usb0 "ATI EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
ohci2 at pci0 dev 19 function 0 "ATI SB700 USB" rev 0x00: apic 22 int 18, version 1.0, legacy support
ohci3 at pci0 dev 19 function 1 "ATI SB700 USB" rev 0x00: apic 22 int 18, version 1.0, legacy support
ehci1 at pci0 dev 19 function 2 "ATI SB700 USB2" rev 0x00: apic 22 int 19
usb1 at ehci1: USB revision 2.0
uhub1 at usb1 "ATI EHCI root hub" rev 2.00/1.00 addr 1
piixpm0 at pci0 dev 20 function 0 "ATI SBx00 SMBus" rev 0x3c: SMI
iic0 at piixpm0
iic0: addr 0x20 01=11 02=28 04=00 05=00 06=00 07=00 09=00 0a=0f 0b=0f 0c=0f 0d=0f 0e=46 0f=8f 10=00 11=10 12=10 13=00 14=00 15=0e 16=47 17=9e 18=80 19=fb 1a=a8 1b=a2 1c=af 1d=80 1e=0c 1f=05 20=09 21=09 22=09 23=09 24=03 3e=a3 words 00=ff11 01=1128 02=28ff 03=ff00 04=0000 05=0000 06=0000 07=00ff
spdmem0 at iic0 addr 0x50: 4GB DDR3 SDRAM PC3-10600
pciide0 at pci0 dev 20 function 1 "ATI SB700 IDE" rev 0x00: DMA, channel 0 configured to compatibility, channel 1 configured to compatibility
atapiscsi0 at pciide0 channel 1 drive 0
scsibus1 at atapiscsi0: 2 targets
cd0 at scsibus1 targ 0 lun 0: <Optiarc, DVD RW AD-7240S, 1.02> ATAPI 5/cdrom removable
cd0(pciide0:1:0): using PIO mode 4, DMA mode 2, Ultra-DMA mode 5
azalia1 at pci0 dev 20 function 2 "ATI SBx00 HD Audio" rev 0x00: apic 22 int 16
azalia1: codecs: Realtek/0x0887
audio0 at azalia1
pcib0 at pci0 dev 20 function 3 "ATI SB700 ISA" rev 0x00
ppb2 at pci0 dev 20 function 4 "ATI SB600 PCI" rev 0x00
pci3 at ppb2 bus 3
ohci4 at pci0 dev 20 function 5 "ATI SB700 USB" rev 0x00: apic 22 int 18, version 1.0, legacy support
pchb1 at pci0 dev 24 function 0 "AMD AMD64 15/0xh Link Cfg" rev 0x00
pchb2 at pci0 dev 24 function 1 "AMD AMD64 15/0xh Address Map" rev 0x00
pchb3 at pci0 dev 24 function 2 "AMD AMD64 15/0xh DRAM Cfg" rev 0x00
km0 at pci0 dev 24 function 3 "AMD AMD64 15/0xh Misc Cfg" rev 0x00
pchb4 at pci0 dev 24 function 4 "AMD AMD64 15/0xh CPU Power" rev 0x00
pchb5 at pci0 dev 24 function 5 "AMD AMD64 15/0xh Host" rev 0x00
usb2 at ohci0: USB revision 1.0
uhub2 at usb2 "ATI OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb3 at ohci1: USB revision 1.0
uhub3 at usb3 "ATI OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb4 at ohci2: USB revision 1.0
uhub4 at usb4 "ATI OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
usb5 at ohci3: USB revision 1.0
uhub5 at usb5 "ATI OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
isa0 at pcib0
isadma0 at isa0
com0 at isa0 port 0x3f8/8 irq 4: ns16550a, 16 byte fifo
pckbc0 at isa0 port 0x60/5
pckbd0 at pckbc0 (kbd slot)
pckbc0: using irq 1 for kbd slot
wskbd0 at pckbd0: console keyboard, using wsdisplay0
pcppi0 at isa0 port 0x61
spkr0 at pcppi0
lpt0 at isa0 port 0x378/4 irq 7
it0 at isa0 port 0x2e/2: IT8728F rev 1, EC port 0x290
usb6 at ohci4: USB revision 1.0
uhub6 at usb6 "ATI OHCI root hub" rev 1.00/1.00 addr 1
uhidev0 at uhub2 port 2 configuration 1 interface 0 "Razer Abyssus Razer Abyssus" rev 2.00/1.00 addr 2
uhidev0: iclass 3/1
ums0 at uhidev0: 7 buttons, Z dir
wsmouse0 at ums0 mux 0
vscsi0 at root
scsibus2 at vscsi0: 256 targets
softraid0 at root
scsibus3 at softraid0: 256 targets
root on sd1a (1e09f5bfd5557941.a) swap on sd1b dump on sd1b
WARNING: / was not properly unmounted

Last edited by J65nko; 12th May 2014 at 04:05 PM. Reason: removed the leading numbers ;)
Reply With Quote
  #4   (View Single Post)  
Old 12th May 2014
moisespedro moisespedro is offline
Port Guard
 
Join Date: May 2014
Posts: 15
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sorry about the numbers lol, hard to fix that on a phone. Anyways I think it is odd that I am having issues, isn't release 5.5 supposed to be radeon compatible? At least that is what I've read.
Reply With Quote
  #5   (View Single Post)  
Old 12th May 2014
shep shep is offline
ISO Quartermaster
 
Join Date: May 2008
Location: Dry and Dusty
Posts: 577
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default

The ATI 6670 requires firmware. You should see
Code:
radeon-turks_mc
radeon-turks_me
radeon-turks_pfp
radeon-turks_smc
in /etc/firmware.

If you are online you can install with
fw_update(1).

Last edited by shep; 12th May 2014 at 09:48 PM. Reason: firware -> firmware
Reply With Quote
  #6   (View Single Post)  
Old 12th May 2014
moisespedro moisespedro is offline
Port Guard
 
Join Date: May 2014
Posts: 15
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by shep View Post
The ATI 6670 requires firware. You should see
Code:
radeon-turks_mc
radeon-turks_me
radeon-turks_pfp
radeon-turks_smc
in /etc/firmware.

If you are online you can install with
fw_update(1).
All of them reported unknown driver, I must be doing something wrong
# fw_update -v radeon-turks_pfp radeon-turks_smc
fw_update: radeon-turks_pfp: unknown driver

EDIT: It still doesn't work
# fw_update -v
fw_update: No devices found which need firmware files to be downloaded.

EDIT2: I know it didn't detect because it is not being used right now (I am on VESA), how can I install it manually? I can't find the package

Last edited by moisespedro; 12th May 2014 at 08:56 PM.
Reply With Quote
  #7   (View Single Post)  
Old 12th May 2014
LeFrettchen's Avatar
LeFrettchen LeFrettchen is offline
Marveled user
 
Join Date: Aug 2012
Location: Bronvaux, France
Posts: 107
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi moisespedro.

Just found this : http://readme.portsbug.me.uk/path/sy...ware/radeondrm

Maybe it could help you...
__________________
In case of emergency
Reply With Quote
  #8   (View Single Post)  
Old 12th May 2014
jggimi's Avatar
jggimi jggimi is online now
More noise than signal
 
Join Date: May 2008
Location: USA
Posts: 3,609
Thanked 214 Times in 189 Posts
Default

You can download and manually install http://firmware.openbsd.org/firmware...20131002p0.tgz using fw_update. If you download and provide the filename, it will install the firmware package even if the related hardware is unavailable.
Reply With Quote
  #9   (View Single Post)  
Old 12th May 2014
moisespedro moisespedro is offline
Port Guard
 
Join Date: May 2014
Posts: 15
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

# fw_update
date radeondrm-firmware-20131002p0.tgz <
fw_update: radeondrm-firmware-20131002p0.tgz: unknown driver

# pkg_add radeondrm-firmware-20131002p0.tgz
Error from openbsd.locaweb.com.br/pub/OpenBSD/5.5/packages/amd64/radeondrm-firmware-20131002p0.tgz
ftp: Error retrieving file: 404 Not Found
Can't find radeondrm-firmware-20131002p0.tgz
--- radeondrm-firmware-20131002p0 -------------------
Can't install radeondrm-firmware-20131002p0: not found

I am a noob

EDIT: Figured it out but it still doesn't work

# export PKG_PATH=/root
pkg_add radeondrm-firmware-20131002p0.tgz <
Package signed by untrusted party openbsd-55-fw
Fatal error: radeondrm-firmware-20131002p0 is corrupted
at /usr/libdata/perl5/OpenBSD/PkgAdd.pm line 659.
Reply With Quote
Old 12th May 2014
moisespedro moisespedro is offline
Port Guard
 
Join Date: May 2014
Posts: 15
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Extracted the .tgz file, copied the archives to /etc/firmware and everything works fine so far

I am really in love with OpenBSD, such a sweet system
Reply With Quote
Old 12th May 2014
jggimi's Avatar
jggimi jggimi is online now
More noise than signal
 
Join Date: May 2008
Location: USA
Posts: 3,609
Thanked 214 Times in 189 Posts
Default

Sorry. T0 automate the install of firmware you need to use fw_update and you need to use a full /path/to/the/file. Example using a "dot" to indicate a full path beginning with the current directory (untested, just typed...):
Code:
$ ftp http://firmware.openbsd.org/firmware/5.5/radeondrm-firmware-20131002p0.tgz
$ sudo fw_update ./radeondrm-firmware-20131002p0.tgz
Reply With Quote
Old 12th May 2014
moisespedro moisespedro is offline
Port Guard
 
Join Date: May 2014
Posts: 15
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When I booted on the system with the copied files I've ran fw_update and it is fine

Code:
# fw_update -v
fw_update: Path to firmware: http://firmware.openbsd.org/firmware/5.5/
fw_update: Updating firmware: radeondrm-firmware.
Update candidates: radeondrm-firmware-20131002p0 -> radeondrm-firmware-20131002p0 (ok)
Reply With Quote
Old 12th May 2014
jggimi's Avatar
jggimi jggimi is online now
More noise than signal
 
Join Date: May 2008
Location: USA
Posts: 3,609
Thanked 214 Times in 189 Posts
Default

Glad to know it. And I'm glad you got past the issue.
Reply With Quote
Old 12th May 2014
moisespedro moisespedro is offline
Port Guard
 
Join Date: May 2014
Posts: 15
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, I am glad too
I really liked it and I didn't want to have to drop it because of hardware issues, I am loving it, learning (especially a new OS) is always fun.
Reply With Quote
Old 13th May 2014
hitest's Avatar
hitest hitest is offline
Real Name: George Nielsen
Fdisk Soldier
 
Join Date: Sep 2008
Location: B.C., Canada
Posts: 66
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cool

Quote:
Originally Posted by moisespedro View Post
I am really in love with OpenBSD, such a sweet system
Indeed! OpenBSD is a sweet ride.
__________________
hitest
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Displayport problem with openbsd kerasi OpenBSD Installation and Upgrading 4 26th March 2013 01:20 AM
x11/xf86-video-intel and x11/xf86-video-intel29? Carpetsmoker FreeBSD Ports and Packages 2 23rd October 2011 01:23 PM
openvpn on openbsd problem.... michaelk OpenBSD Security 8 9th February 2011 04:49 AM
Problem with lid switch Inspiron 1300 sysctl: unknown oid 'hw.acpi.video.lcd0.active' pax FreeBSD General 2 6th August 2008 11:49 AM
Problem with php and apache on OpenBSD co_bofh OpenBSD General 10 27th July 2008 10:13 PM


All times are GMT. The time now is 11:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick