DaemonForums  

Go Back   DaemonForums > FreeBSD > FreeBSD Ports and Packages

FreeBSD Ports and Packages Installation and upgrading of ports and packages on FreeBSD.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1   (View Single Post)  
Old 24th October 2008
chavez243 chavez243 is offline
Fdisk Soldier
 
Join Date: May 2008
Location: Leamington, ON
Posts: 50
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default squid cachemgr.cgi output weird

two days ago I was checking things out with squid's cachemgr - all good, as of yesterday, things got very weird:

Code:
Cache Manager menu for localhost:

‰PNG  µ”—¥´PZ©Â •§£U$}!Å"ãÐJ*£ÁÖZµ-jg”P¡h‡: @*ˆ-ò°´!*<‡faÑ,ªV¦ìOÓ8RÏ‘L €ß*iK¯ß)Ãïüæ?c±¥¨Ó˜ï«a—pP"Ýñy¯‰|Á¯Ÿ’z“È8ca.Kùa2uoÂù*0ãB‚·ˆÅ¸IE³<¿yÂ6U¼YvŒ”#Ì`¦Ü5V>efµL,~Yd&Þñ×E»63–_½h’B•‰ÔÌÙRñ¸B¹;ßýrù*,×ЉûŽXBß¿Õ¼ô’q zPֈ܃î³:üì’2EèŸgá¤ô´ i£óYbÐsÉÅ-îkì9?6®Wõäq· œÊœ³‰;þ^ZÒýÊ^“‘P´eW ô‡¿åzR¿y¨x*›èâ`¶>üj|£=_´˜K¹R¤Ò9WW]S^Y]UUVy¢¼º¼²öd‹Ègws>e„vÇR€¬ùre3Ö2ò©`gTW‚ûe7fâbâ."³[z>Û@•Î3ì§4”´è€aÙei"¹i(`×*È¥*S„QFÃ}–<ÄçºëF¡pÉÆ`,,GêŒlƒpmª8ÜX[Wvþ oMù©—¹TkÊË4dß=Ÿ¡ì¹ˆËAŸ÷Œ#R.ØKv/p#à ·*뤴>€>5Z²É:ñx(ç½€'¦@'D?—®"»bršmeI© ÝÖa™?§~I-,ö8a:–NE·h;Ã]ýTî¯d=LÎ4%bn+ú^*ʵ³˜‘ž¼„ÁÔþ #s@ÖP²”A™Ê—5財ý²rÉN7âôÃc1]“³æÞ•9 ‚5‚þ	{ì~ÅÁòw[ÂsŽÔ¯	—êq¹Dô us	# Ó˜Öú3SPb´×m1ì=*žÖDÿ¢?‹¦*šXXn‚‰Bë¥ÈIiKþd/2úGz*¯«ÃW“N4`\SRòÞèެײŽ—‹˜•®Ì…\<«óUÆúÁH¤
Generated Fri, 24 Oct 2008 20:32:20 GMT, by cachemgr.cgi/2.7.STABLE4@p1-p42-b63x86
Cannot find any errors in squid logs or apache logs - have restarted squid and apache, nothing has changed on the server to my knowledge, but something is not right here.

idea?
Reply With Quote
  #2   (View Single Post)  
Old 24th October 2008
DutchDaemon's Avatar
DutchDaemon DutchDaemon is offline
Real Name: Ben
Spam Refugee
 
Join Date: Jul 2008
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 337
Thanked 32 Times in 30 Posts
Default

Looks like it's trying to show an image or logo (.png file). Missing MIME type? Corrupt png file?
Reply With Quote
  #3   (View Single Post)  
Old 25th October 2008
chavez243 chavez243 is offline
Fdisk Soldier
 
Join Date: May 2008
Location: Leamington, ON
Posts: 50
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

yeah, I noticed the PNG... strangely the normal cachemgr page has no PNG or other image on it to my knowledge.
Reply With Quote
  #4   (View Single Post)  
Old 25th October 2008
DutchDaemon's Avatar
DutchDaemon DutchDaemon is offline
Real Name: Ben
Spam Refugee
 
Join Date: Jul 2008
Location: Rotterdam, The Netherlands
Posts: 337
Thanked 32 Times in 30 Posts
Default

Have you tried accessing the manager with different browsers? If they all produce the same result I'd suggest reinstalling Squid. Maybe the CGI binary is damaged.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird time issues schrodinger OpenBSD General 7 26th October 2009 03:20 PM
squid 3.0 ccc FreeBSD Ports and Packages 4 16th February 2009 12:05 PM
Weird network problem rex FreeBSD General 5 16th September 2008 02:05 AM
Weird NAT issues EvanED FreeBSD General 3 11th July 2008 11:02 PM
weird history problem mmusang FreeBSD General 2 17th May 2008 07:07 PM


All times are GMT. The time now is 12:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content copyright © 2007-2010, the authors
Daemon image copyright ©1988, Marshall Kirk McKusick